fbpx

Cibdol Oil

Mijn eerste palette


Mijn eerste palette, hoogstwaarschijnlijk gekocht in de tweede klas. In de tweede klas van de middelbare school begon namelijk mijn liefde voor make-up. Ik kon werkelijk amper stoppen met het kopen van make-up, alle nieuwe collecties waren voor mij interessant. Eigenlijk had ik toen al moeten beginnen met bloggen, haha. Maar goed, ik kocht destijds mijn eerste palette. Een groot palette met veel kleurtjes en verschillende soorten make-up. Je vind in dit palette blush, lipgloss, poeder en oogschaduw.


Dit is mijn allereerste palette, een mooie mozaïek van make-up. Sommige kleuren veel gebruikt, andere kleuren veel minder. Bovenin vind je de lipgloss, de blush en de poeder. Onderin vind je alle oogschaduw.


Dit is het bovenste gedeelte van het palette, oftewel de lipgloss, de blush en de poeder. Wat zijn de kleuren eigenlijk nog prachtig, wauw. Vooral de lipgloss smeerde nog zo gemakkelijk uit en zijn zo mooi van kleur. De poeder is veel te oranje, echt iets wat ik toen nooit gebruikte en nu nog steeds niet zou doen. De blushes hebben mooie roze kleuren, ze zijn rustig van kleur, maar gemakkelijk op te bouwen. De kleuren zijn allemaal lief en meisjesachtig, behalve de oranje poeder, bah.


Dit is het onderste gedeelte van het palette en dan de eerste rij. Dit gedeelte bestaat uit alleen oogschaduw. Je ziet helaas wel dat de kleuren wat verouderd zijn. Het zijn nog steeds mooie vrolijke kleuren, maar ze zijn minder gepigmenteerd dan eerst. Je moet ook echt wat harder duwen om de oogschaduw uit het palette te krijgen. Maarja, dat mag ook wel na 5 jaar. Er zitten nog steeds lieve pastelkleurtjes in die ik met liefde zou gebruiken.


Dit is het onderste gedeelte van het palette en dan de tweede rij. Dit gedeelte bestaat uit alleen oogschaduw. Deze kleurtjes lijken veel gepigmenteerder. Er zitten felle, maar ook classic kleuren tussen. Prachtig om te zien dat het na 5 jaar nog steeds een mooie uitstraling heeft. Vooral de zwarte kleur uit dit palette is prachtig en fijn in gebruik, de zwarte kleur is gemengd met gouden glitters en écht zwart.


Het palette vond ik toen zelfs te mooi om te gebruiken en nu ben ik er nog steeds trots op. De kleuren zijn prachtig, evenals de structuur. En ik kan me nog herinneren dat de prijs destijds behoorlijk meeviel. Het palette was naast een heleboel andere make-up verkrijgbaar bij de V&D. Een jaar terug besloot ik te kijken of ze ze nog steeds verkochten, maar dit was bij mijn filiaal niet het geval. Wel zag ik op diverse websites dat dit merk verkrijgbaar is bij de Action en de Bart Smit, wellicht wisselt het merk vaak van winkel.

Heb jij je eerste palette nog? Of een ander eerste make-up product?

 • Reacties ( 21 )

 • avatar
  Ines

  haha leuk om te zien!

 • avatar
  BeautyNailsJana

  Ik heb mijn eerste palette ook nog :) Ik had het toen van mijn moeder gekregen voor kerstmis (ook in de 2de graad) en zo begon ik wat te experimenteren.

 • avatar
  Tessa

  haha ik had vroeger ook altijd zo’n pallet met lipglossjes erin!

 • avatar
  Eline

  Leuk dat je hem nog hebt en ook leuk om te zien!

 • avatar
  Bianca

  Mooie kleuren, kun je veel kanten mee op :) Heel handig voor wie pas met makeup begint inderdaad :)

 • avatar
  Mara

  Wat leuk om te zien! Ik was vroeger meer een tomboy kindje haha, dus heb niet heel oude make-up!

 • avatar
  Jana

  Leuk dat je dit nog hebt! En ik vind het er leuk uitzien, die indeling!

 • avatar
  Laura – Essential Honesty

  Wat leuk dat je deze nog hebt! Is ‘ie al niet super lang over z’n houdbaarheid heen?

  • avatar
   Esmée

   Haha ja natuurlijk wel! Ik gebruik hem niet meer, hij ligt nog wel tussen mijn make-up. x

 • avatar
  Rosanne

  Wat leuk om dit eens te zien zeg. Ik had ook altijd een standaard palette, die ik zoveel gebruikte. Nu heb ik wel meer dan 1 palette haha. liefs x

 • avatar
  Mariëlle

  Ik heb mijn eerste paletteje van mama gekregen maar die is niet zo mooi meer haha!

 • avatar
  Kirsty

  Wat leuk dat je je eerste palette nog hebt! Ik heb al bijna zolang ik mij kan herinneren make-up en heb door de jaren heen jammer genoeg heel veel weggegooid; achteraf heb ik spijt omdat het nostalgie was, maar op het moment dat ik het weggooide deed ik dat uit hygiënisch oogpunt :P

 • avatar
  Denise

  Grappig dat je je allereerste palette nog hebt! Ik heb de mijne helaas weg moeten gooien omdat ie gewoon helemaal op was door al het gebruiken.

 • avatar
  Stéphanie

  Ik heb mijn eerste make-up producten nog, maar dat komt omdat ik net begonnen ben :P

 • avatar
  Isabel

  Wat grappig om te zien! Ik heb ook ergens een klein palletje met heel veel felle kleuren liggen, waar ik mijn moeder mee wilde opmaken, haha.

 • avatar
  Manon

  Leuke palette hoor, ik had vroeger ook zoiets!

 • avatar
  Isabel

  Wat leuk! Ik heb vroeger alleen van die speelgoedmakeup gehad :)

 • avatar
  Julie

  Leuk palette en echt grappig om te zien wat voor palette je als eerste kocht! Erg multifunctioneel!

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Leuk om te zien! Zitten ook hele mooie kleurtjes tussen zeg :D.

 • avatar
  Kelly

  Wat leuk om te zien!

 • avatar
  dresses and daisies

  Je kon er meteen alle mogelijke looks mee maken. :)

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP