Mijn plannen voor mei

Mijn plannen voor mei

De maand april is weer omgevlogen! Tijd om mijn plannen voor mei eens op een rijtje te zetten. Wat zijn deze maand mijn zakelijke en persoonlijke doelen?

Zelf outfitfoto’s schieten

Eén van de dingen die ik absoluut wil doen is zelf outfitfoto’s schieten. Dan niet alleen vanuit een veilige plek in huis of in de tuin, maar ook gewoon met een statief op een geweldige plek. Het inspireerde me enorm toen ik las en zag dat Yvonne bijna al haar foto’s zelf maakt en dat op van die dromerige locaties. Echt iets waarvoor ik uit mijn comfortzone wil stappen. Het lijkt me namelijk geweldig om vaker foto’s op Instagram te plaatsen, zonder dat ik daarvoor iedere keer mijn vriend of een vriendin voor mee moet slepen. Dat geeft je uiteindelijk zoveel meer mogelijkheden.

Team meeting

Eén van de dingen die ik de afgelopen maand volop heb geoefend zijn videogesprekken. Ik heb het altijd spannend gevonden om een videogesprek te doen, maar afgelopen maand deed ik het gewoon vrijwillig en ik merk dat ik het nu niet eens meer spannend vind. Ik vind het geweldig om teamleden op weg te helpen en eind van de maand staat er ook een leuke team meeting op de planning. De locatie is nog niet bekend, maar het zal hoe dan ook geweldig zijn om een dagje door te brengen met mijn teamleden en ze in real life te ontmoeten.

De tuin opknappen

Afgelopen weekend hebben we een plantenbak gemaakt en nu is het tijd om de rest van de tuin op te knappen. Zo zijn de tegels erg groen, hebben we veel onkruid en moet de plantenbak natuurlijk nog gevuld worden met planten. We weten nog niet precies wat we erin willen zetten, maar een rondje Intratuin zal vast voldoende inspiratie geven.

Meer plannen

Ondanks dat plannen één van mijn doelen was voor dit jaar, merk ik dat ik het geregeld toch vergeet of niet doe. Het zit nog niet in mijn routine en merk dat als ik het druk krijg, dat ik dan snel het schrijven van artikelen een keer over sla. Ontzettend jammer, want het liefst zou ik gewoon vijf dagen per week iets publiceren. Tijd om deze week echt vaker mijn planner erbij te pakken en flink vooruit te werken. Ik weet zeker dat dat moet lukken.

Wat zijn jouw plannen voor deze maand?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP