Diary #108: golden hour & buiten werken

Wat was het prachtig weer! Het was een goede timing om vorige week een tuinset aan te schaffen, want deze week konden we daar volop van genieten. 

Maandag

Diary #108: golden hour & buiten werkenMaandag vind ik het heerlijk om mijn dag rustig op te starten. Ik ga eerst naar beneden voor een ontbijtje en kijk ondertussen een leuke of motiverende YouTube video. Voor de rest heb ik op deze maandag veel foto’s gemaakt van nieuwe producten, waaronder de Pupa mascara en een prachtig product van Kiehl’s. Echt prachtig hoe mijn huid daardoor gaat stralen! Verder was het ook weer tijd om het huis even op te ruimen en schoon te maken.

Dinsdag

Diary #108: golden hour & buiten werkenDinsdag ben ik eigenlijk heel de dag op pad geweest. Mijn broertje liet zijn ogen laseren en ik ben meegegaan, zodat ik hem naar huis kon brengen. Ik heb deze dag dan ook bijna de gehele dag in de wachtkamer gezeten. Wel plaatste ik een foto op Instagram en las ik een paar hoofdstukken uit het boek “Babe, you got this!”.  Eenmaal thuis na de lange autorit en treinrit was ik best moe, maar moesten we nog wel even de deur uit om boodschappen te doen. Ik was ‘s avonds ontzettend blij toen ik op de bank kon ploffen en niets meer hoefde te doen.

Woensdag

Diary #108: golden hour & buiten werkenWoensdag was het een heerlijk zonnige dag! Aangezien ik dinsdag een dag niet gewerkt had, moest ik woensdag wel wat dingen inhalen. Ik ben druk aan de slag gegaan met bloggen en het beantwoorden van mijn berichtjes. ‘s middags lunchte ik met een heerlijk kopje soep en ‘s avonds gingen Roel en ik een stuk fietsen om een mooie locatie te vinden. Uiteindelijk kwamen we bij de Piushaven uit en daar hebben we prachtige foto’s gemaakt tijdens Golden Hour. Ik ben nog steeds super blij met deze foto’s!

Donderdag

Diary #108: golden hour & buiten werkenDonderdag ben ik naast het schrijven van een artikel ook bezig geweest met de administratie. Ik moest mijn btw-aangifte namelijk nog inleveren en moest ook nog een aantal facturen opstellen. Ik heb er flink wat tijd ingestopt, maar vond het wel fijn om het in één keer goed te doen.

Na het doen van de adminstratie plofte ik wel even in de tuin met een bakje chips en een glas ijsthee. Het was heerlijk weer, dus ik heb ook nog even geprobeerd om buiten te werken. Het blijft lastig om je scherm te zien, maar ik moest zeggen dat het wel even gelukt is! Toch fijn om zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen met dit mooie weer.

Vrijdag

Diary #108: golden hour & buiten werkenVrijdag ben ik eerst bezig geweest met het verwerken van mijn e-mail en daarna ben ik aan de slag gegaan met het editen van een aantal video’s. Verder ben ik druk bezig geweest met vooruit plannen voor het weekend. Voor het avondeten had ik heerlijke wraps gemaakt en ‘s avonds kregen we visite. We kregen drie leuke cadeautjes voor in de tuin, die het meteen weer opfleuren!

Zaterdag & zondag

Diary #108: golden hour & buiten werkenZaterdag begonnen we de ochtend weer met een heerlijk spiegeleitje! We moesten wel een klein beetje opschieten, omdat Roel ‘s middags naar de kapper moest. Ondertussen ben ik de stad ingedoken en heb ik een nieuwe tas gescoord. Hierover later meer! Verder plofte ik ‘s middags bij mijn schoonouders in de tuin met een wijntje en vierde we daar zondag de verjaardag van Roel zijn zusje. De dag eindigde met een mooi moment, want Feyenoord won de KNVB beker. Yay!

  • Reacties ( 1 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP