fbpx

Cibdol Oil

MINERALISSIMA BLUSH & BRONZER

Mineralissima blush & bronzer

Een aantal jaar geleden maakte ik kennis met minerale make-up. Destijds kocht ik een minerale foundation, die heel fijn werkte voor mijn gevoelige huid. Ik was er dol op en vond hem fijner dan de liquid foundations. Toen Mineralissima mij benaderde om een aantal producten van hun te testen kon ik dat natuurlijk niet weigeren. Ik mocht een blush, een bronzer en een kwast uitkiezen. Er waren zoveel mooie kleurtjes en het was lastig om ze met elkaar te vergelijken, maar uiteindelijk had ik mijn keuze gemaakt. 

De producten

MINERALISSIMA BLUSH & BRONZER
Mineralissima verkoopt veel verschillende producten; foundations, finishing poeders, concealers, blushes, bronzers, oogschaduw, oog- en lippotloden en lipgloss. Al deze producten bevatten natuurlijke ingrediënten. Ze zijn zelfs vrij van parfums, wat voor mij echt ontzettend fijn is! Daarnaast test Mineralissima de producten en de ingrediënten niet op dieren.

Tijdens mijn keuze heb ik lang gekeken naar de blushes en bronzer die al eerder door andere bloggers waren gereviewd. Ik kon alleen niet goed kiezen en koos uiteindelijk gewoon de kleuren die mij aanspraken. Ik ging voor de Promise blush (11,50), een gedempte zachtrode blush met een lavendel ondertoon. En voor de Afterglow bronzer (€13,00), die je gezicht een glanzende gloed geeft. De kwast die ik erbij kreeg was de schuine poeder kwast (€6,50), die natuurlijk perfect is voor het aanbrengen van de blush en de bronzer.

De swatches

MINERALISSIMA BLUSH & BRONZER
Bij de swatches schrok ik wel een beetje, ik vond de bronzer (de bovenste swatch) best oranje! De blush (de onderste swatch) is een beetje koraal van kleur, heel erg mooi en natuurlijk perfect voor de zomer. Beide swatches hebben een lichte gouden shimmer. Heel subtiel, maar het zorgt toch voor een mooie glow. Ik moet best schrobben om de swatches er weer helemaal af te krijgen.

Het resultaat

MINERALISSIMA BLUSH & BRONZER
Het resultaat met de bronzer en de blush. Het lijkt echt alsof ik net een dagje in de zon heb gelegen, of net terug ben van vakantie. Ik heb de techniek uit het boek van Xelly toegepast en vind dat dat deze bronzer echt draagbaar maakt. Ik ben nooit fan geweest van bronzers, maar ik moet toegeven, het valt nu echt niet op. De kwast pakt de bronzer en de blush fijn op uit de verpakking, zonder te knoeien kun je de producten fijn aanbrengen op de huid. De kwast brengt gepigmenteerd aan, maar dat is heel fijn weg te blenden.

Oftewel een bronzer waarbij ik, met mijn lichte huid, een sunkissed look door krijg. Een blush die mij net wat meer kleur geeft, zodat het lijkt alsof ik lichtjes bloos. De blush is overigens heel gepigmenteerd, dus je hebt maar weinig van het product nodig. En de kwast brengt beide producten fijn aan, is ontzettend zacht en gemakkelijk om mee te nemen door zijn kleine formaat.

Alle producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Mineralissima.

 • Reacties ( 16 )

 • avatar
  Maartje

  Wat een mooie producten! Staat je mooi!

 • avatar
  Miss

  Oeh, wat een mooie producten zijn dit!

 • avatar
  Femke

  Super leuke kleurtjes en het staat je echt goed! Liefs xx

 • avatar
  Silkeblogs

  Wauw, wat een prachtig resultaat!

 • avatar
  Suzanne

  Staat je goed. Lekker een zomers huidje.

 • avatar
  Kimmetjekims

  De swatches op je arm hebben best een apart kleurtje, maar ik vind hem je zo erg mooi staan, zeker net alsof je even in het zonnetje hebt gezeten!

 • avatar
  Rebecca

  De swatches zo op de arm vond ik echt niet mooi, de kleuren zijn totaal niet mijn ding.
  Toch eenmaal op je gezicht vind ik het wel leuke kleurtjes!

 • avatar
  Jana

  Hele mooie foto’s heb je gemaakt :D En de make-up producten staan je goed :-)

 • avatar
  Kirsty

  Vooral de blush vind ik er goed uitzien!

 • avatar
  Melissa

  Ik krijg een zomers gevoel van de blush!

 • avatar
  Lilian – www.theladiescorner.nl

  Mooie look! Het is nooit vervelend om eruit te zien alsof je net terug bent van vakantie ;).

 • avatar
  Manon

  Ik heb deze producten ook en ben er zo blij mee!

 • avatar
  Sara

  Ik ben iedere dag nog ontzettend blij met de producten van dit merk. Ze staan je ook echt ontzettend mooi, net wat jij zegt: net of je de hele dag in dit zon hebt gezeten. Erg mooi resultaat!

 • avatar
  Jamely

  Super leuk! Mooie producten, misschien ga ik het zelf ook wel uitproberen!

 • avatar
  Laura – Dagelijkse hap

  Het lijkt echt net alsof je uit de zon komt! Heel mooi natuurlijk effect :)

 • avatar
  Mariëlle

  Ik vind de tinten er heel mooi en geschikt uitzien, ik vind alleen losse poeder zo lastig!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP