Cibdol Oil

Mooie dingen in het leven

Mooie dingen in het leven
Het is fijn om als persoon even stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Dagelijks maken we een heleboel mee, maar we vallen vaak terug op dezelfde dingen. Welke van deze dingen maken je gelukkig? Welke dingen maken mij gelukkig? Het is soms iets waar je niet vaak bij stilstaat, je gaat wel blij door het leven als optimist, maar toch vergeet je hoe goed je het eigenlijk hebt. Vandaag sta ik er even bij stil, ik kijk naar wat nu eigenlijk écht belangrijk is.

Mooie dingen in het leven
♥ Liefde

Liefde is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Mijn liefde maakt me nu al 1.562 dagen gelukkig.

♥ Familie

Familie speelt vanaf het begin van je leven een rol. Je wordt geboren dankzij je ouders en vervolgens groei je met je familie op. Mijn familie speelt voor mij een belangrijke rol, je kunt er altijd op terugvallen als iets niet goed gaat. Ze zullen altijd voor je klaar staan, ze hebben dat altijd al gedaan en ze kennen jou het langst.

♥ Vriendschap

Vriendschap is naast liefde en familie nog iets wat het leven van een persoon een stuk leuker maakt. Vrienden zijn mensen in wie je jezelf kunt herkennen, maar ze zullen je ook altijd verrassen. Sommige vriendschappen duren lang, sommige vriendschappen zijn wat korter. Toch hou je er altijd goede herinneringen aan over.

Mooie dingen in het leven
♥ Vakantie

We mogen genieten van heerlijke reisjes, stedentrips of tropische vakanties, we mogen er blij mee zijn! Het is heerlijk om in een warme zee te zwemmen of nieuwe plekjes te ontdekken. Dingen zien waar je dierbaren nog niet eerder zijn geweest en het dan aanraden. In de vakantie voel je je vrij en altijd gelukkig. Of het nu op vakantie is of een paar weken vrij van je werk of van school.

♥ Vrije tijd

Als je klaar bent met school of je werk en je komt thuis. Dat heerlijke gevoel dat je nu even kunt ontspannen, even dingen kunt doen die je leuker vind. Tenminste ik vind dingen in mijn vrije tijd leuker als mijn school of mijn werk. Zo wordt ik dagelijks gelukkig van het schrijven van blogs, nu zit ik echt vrolijk en opgewekt op de bank, ik ben heerlijk dit artikel aan het typen. In het weekend vind ik het geweldig om uit te gaan of om met vrienden wat gezelligs te doen, daar wordt ik echt gelukkig van. Daarnaast ga ik natuurlijk vaak naar de Efteling op een vrije dag, de laatste keer wilde ik zelfs niet naar huis, terwijl het park al dicht ging. In mijn vrije tijd voel ik mij op me gemak, comfortabel en doe ik lekker wat ik wil doen.

♥ Complimentjes en lieve reacties

Dagelijks wordt ik overspoelt met lieve reacties op mijn blog en af en toe krijg in een complimentje in het echte leven. Dingen om trots op te zijn. Kijk zij vinden het leuk dat ik dit draag of hierover schrijf. Het geeft je motivatie om door te gaan en je doet toch iets vaker die unieke outfit aan. Het maakt je gelukkig, je doet het niet voor niets.

Wat vind jij de mooie dingen in het leven?
 • Reacties ( 15 )

 • avatar
  patoirblog

  Dit had ik even nodig. Dat doen we eigenlijk veel te weinig..

 • avatar
  Ines

  Wat een fijn blogje!

 • avatar
  Tessa

  Ik ben het helemaal met je eens en soms is het zo fijn om even alle mooie dingen op een rijtje te zetten, daar word ik helemaal blij van :)
  Liefs, Tessa

 • avatar
  Florentine

  Wat heb je het allemaal mooi opgeschreven! X

 • avatar
  Jouvence

  leuk om te lezen, je hebt mooie punten gekozen xx

 • avatar
  Kirsty

  Wat mooi dat je hier bij stil staat! Er zijn inderdaad vaak veel meer mooie dingen in je leven dan je je bewust bent!

 • avatar
  Daphne

  Heel herkenbaar artikel!

 • avatar
  Robin

  Wat een leuk artikel. Positiviteit <3

 • avatar
  Mayara Esther

  Leuke artikel en super om te lezen! Voor mij is GOD het allermooiste in het leven, gevolgd door liefde en mijn familie. <3

 • avatar
  Manon

  Wat een heerlijk artikel om te lezen!

 • avatar
  Rosanne

  Hier word ik gewoon spontaan blij van <3

 • avatar
  Cherel

  Wat een lekker positief artikel. Super fijn!

 • avatar
  Manon

  Leuk artikel, ik ben het op elk vlak met je eens, nu ik fulltime werk kan ik ook zo genieten van de vrije momenten, elke avond is een feest haha :)

 • avatar
  Jennn

  Leuk om telezen, hier word ik vrolijk van :)

 • avatar
  Denise

  Wat een leuk artikel!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP