Most likely to tag: Esmée VS Roel

Most likely to tag: Esmée VS Roel

Er is weer een nieuwe rage op Youtube, genaamd de most likely to tag en wij moesten deze natuurlijk weer even nadoen. Het is een spel waarin stelletjes allebei een aantal vragen verzinnen en hierbij de juiste naam eraan koppelen. Wij hebben zelf 8 Nederlandse vragen bedacht en gaan ze beantwoorden door middel van foto’s!

Wie is het ijdelst?

Esmée VS Roel

Over de eerste vraag in de most likely to tag hoefden we niet lang na te denken. Overtuigend pakte ik de naam en Roel deed precies hetzelfde. Een overdosis aan kennis, maar je hebt het natuurlijk al snel door als iemand ijdel is. Roel was namelijk degene die voor de foto’s nog snel eventjes zijn haar wilde doen, mij hoor je niet klagen.

Wie zal iemand het snelst verrassen?

Esmée VS Roel

Ik twijfelde wel even, omdat Roel me de laatste tijd wel probeert te verrassen, alleen hij moet gewoon altijd alles verklappen. Het is dus eigenlijk nooit meer een verrassing van te voren, maar wel altijd nog een leuk uitje. Zo zijn we op de dag van deze most likely to tag gaan wandelen en gaan we binnenkort een keer picknicken.

Wie plaagt het meest?

Esmée VS Roel

Ja, dat is nou altijd het probleem. Hij moet mij altijd plagen, al pak ik hem soms goed terug hoor! Hij kan alleen tegen mijn geplaag en dan wordt het plagen alleen maar erger. Dus meestal hou ik maar wijselijk mijn mond.

Wie wordt het irritantste als hij of zij dronken is?

Esmée VS Roel

Zelfkennis to the top! Nee, ik kan lekker vervelend zijn als ik dronken ben. Gelukkig ben ik niet zo snel dronken. Maar ja, sowieso erger je je al snel aan iemand die dronken is en ik denk dan altijd dat ik grappig ben.

Wie heeft het meeste verstand van mode?

Esmée VS Roel

Vrouwen hebben nou eenmaal meer verstand van mode hoor. Al vind ik dat ik geen slecht gekleed vriendje heb, soms vraagt hij me alleen om advies. Gelukkig loopt hij er altijd goed bij, komt waarschijnlijk toch door dat stukje ijdelheid!

Wie is het meest geordend?

Esmée VS Roel

Ja, sprookjes bestaan. Zo dacht Roel ook toen hij zijn eigen naam pakte. Hij hoopte natuurlijk dat heel zijn kamer daarvan netjes geordend werd tegelijkertijd met hem. Of ben ik toch stiekem niet zo geordend en ben ik eigenlijk maar een warhoofd met een rommelige kamer?

Wie is de baas?

Esmée VS Roel

Over deze vraag uit de most likely to tag waren we het absoluut niet eens. Oké, oké, misschien hebben we allebei over bepaalde dingen wat te zeggen?! Als ik vind dat zijn kleding niet mooi is, dan zie ik die combinatie of dat bepaalde kledingstuk niet meer verschijnen. Misschien draagt hij het als ik niet bij hem ben, maar ik heb bepaalde items al een tijd niet meer gezien. Daarnaast kunnen we gelukkig altijd goed overleggen en samen beslissen over een keuze.

Wie is het meest lui?

Esmée VS Roel

Soms mag je even anderen beschuldigen, al denk ik dat Roel vaak meer beweegt dan mij. Stiekem ben ik daar wel een beetje jaloers op. Maar aan z’n gezicht kun je wel zien dat hij het niet met mijn bordje eens is. Al kan ik wel zeggen dat we beide geen topsporters zijn!

Dat was de most likely to tag!

De most likely to tag is een grappige opdracht om samen met jouw vriend of vriendin te doen. Er komt een heleboel gelach en gezelligheid bij kijken. Van mij mag je hem gerust nadoen in fotovorm, maar je kunt natuurlijk ook een leuk filmpje maken.

Vond je de most likely to tag leuk? Wij hebben ook een tweede deel!

 • Reacties ( 23 )

 • avatar

  Echt een super leuk artikel!

 • avatar

  Erg leuk gedaan! Wat mij betreft mogen jullie dit vaker doen.

 • avatar

  Zo’n leuke post, zal wel leuk geweest zijn om te doen!
  Liefs, Annelies

 • avatar
  niesca

  Wat super super leuk dit! Ik ga dit ook met mijn vriend doen echt een leuk artikel!

 • avatar

  Superleuke foto’s van jullie twee… en die GIF op het einde is echt lachen!

 • avatar
  Evelien

  Wat een leuk artikel! Zo leuk gedaan met al die foto’s. :)

 • avatar

  Zo leuk om te zien! Je ziet gewoon dat jullie lol hebben!

 • avatar
  brittjeex

  Super leuke foto’s!

 • avatar
  Deborah

  Ik dacht in het begin dat jullie echt alles precies hetzelfde gingen zeggen, maar uiteindelijk dus niet, haha! Echt een hele leuke tag! :)

 • avatar

  Echt superleuk om te lezen, dit kende ik nog niet!

 • avatar

  Superleuk om te zien! Ik vind de foto’s ook zo tof :) Jullie zien me er zo een fijn koppel uit :)

 • avatar
  Robin

  Haha super leuk! Lekker origineel met foto’s ook ;3

 • avatar

  Oh my god wat een toffe post was dit :-D Thoroughly enjoyed it!!!

 • avatar
  Kirsty

  Wat leuk gedaan zeg! Ik denk dat mijn vriend en ik bij sommige vragen wel moeilijk zouden kunnen kiezen; zo is geen van ons echt de baas en zijn we allebei irritant als we dronken zijn denk ik, want volgens mij is iedereen dat wel een beetje :P

 • avatar

  Super leuk gedaan met die foto’s!

 • avatar
  Dianne Overbeeke

  Hahaha echt superleuk gedaan!

 • avatar
  Brittany

  Dit vind ik nou dus echt een leuke post! Super leuk bedacht, ik ga hem denk ik ook samen met mijn vriend doen!
  liefs, Brittany

 • avatar
  Sanne MakeupGorgeous

  Wat fijn om te zien! Leuk gevonden met die foto’s, heel origineel!

 • avatar
  Manon

  Wat hebben jullie dit leuk gedaan echt super!!! Vooral waar jullie allebei je eigen pakken dat geeft toch aan dat jullie dan bijvoorbeeld samen lui kunnen zijn

 • avatar
  Michaela

  Super leuk artikel! Ook erg toffe foto’s :)

 • avatar

  haha leuk

 • avatar

  Wat een grappige artikel! Heel leuk gedaan :)

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP