fbpx

Cibdol Oil

Mooie nagellak kleuren voor de zomer

Mooie nagellak kleuren voor de zomer

In de zomer draag ik graag felle nagellak kleuren die mooi afsteken bij een zongebruinde huid. Verder blijft roze nagellak ieder jaar bij mij groot favoriet, ik heb wel minimaal tien verschillende tinten roze! In dit artikel zet ik graag mooie nagellak kleuren voor de zomer op een rij, als een soort wishlist en lijstje met favorieten in één.

Sally Hansen neon nagellak

Het merk Sally Hansen heeft dit jaar een neon nagellak lijn gelanceerd. Perfect natuurlijk voor de zomer, omdat zo je zongebruinde huid extra opvalt! Dit zijn de kleuren Peach Please, Miami Ice en Electri-Lime. Ik vind het hele andere kleuren dan die je normaal in het neon segment ziet en daarom extra leuk om deze zomer mee op te vallen!

Deze Sally Hansen nagellak werkt met een twee stappen systeem. De eerste laag geeft de kleur af, verzorgt de nagels en zorgt ervoor dat de nagellak tegen een stootje kan. De tweede laag is de gel laag en deze zorgt ervoor dat de nagellak goed uithardt en langer blijft zitten.

Zoya nagellak

Zoya heeft prachtige nagellak kleuren. Ik vind vooral de neon oranje rode kleuren uit de collectie echt fantastisch! Kleuren als Cam (op de bovenstaande afbeelding), Rocha en Marcy spreken me stuk voor stuk aan.

Ze liggen een beetje in het verlengde van elkaar, maar de één is net iets feller en de andere heeft hele fijne glitters! Ze hebben dus stuk voor stuk net een andere touch.

Essie nagellak

Essie is één van mijn favoriete merken. Op het event van Essie Gel Couture maakte ik voor het eerst kennis met de gel lijn. Daarvoor was ik al fan van de normale flesjes, maar de gellak blijft nog langer en mooier zitten.

Mijn favoriete kleurtjes voor de zomer van Essie zijn de nieuwe kleuren Feelin’ Poppy en Atelier on the Bay. Atelier on the Bay weerspiegelt echt enorm goed de kleur van het zand op een tropische bestemming! De andere twee kleuren Braziliant en Butter Please stralen voor mij ook één en al zomer uit.

OPI nagellak

De kleuren OPI die ik heb uitgekozen als zomerkleuren zijn minder fel en opvallend. De mooie blauwe, paarse en oranje kleuren doen me alsnog wel denken aan de zomer!

Deze kleuren zijn afkomstig uit de nieuwe collecties Hidden Prism en Neo-Pearl. De lakjes hebben stuk voor stuk een parelmoerglans of glinsterende afwerking, wat mooi weerkaatst in de zon.

Orly nagellak

Op de bovenstaande foto zie je Orly Take the Heat, een prachtige neon oranje kleur. Deze kleur kon ik zelf niet meer vinden, maar gelukkig heeft Orly nog soortgelijke nagellak kleuren in de collectie, zoals Melt your Popsicle.

Zelf heb ik nog geen nagellak van dit merk uitgeprobeerd, maar ze hebben zeker mooie kleuren die me aan spreken! Naast Melt your Popsicle vind ik Oh Cabana Boy, Oh Snap en Lips Like Sugar ook fantastische kleuren!

Shop ze hier:

Orly Lips Like Sugar
Bol.com
€19,35
Orly Oh Snap
Bol.com
€19,35
Orly Oh Cabana Boy
Douglas
€14,69
Orly Melt your Popsicle
Douglas
€14,69
OPI Two Pearls in a Pod
lookfantastic
€12,95
OPI Just a Hint of Pearl-ple
lookfantastic
€12,95
OPI Pigment of My Imagination
lookfantastic
€12,95
OPI Magic Hour
lookfantastic
€12,95
Essie Butter Please
Bol.com
€12,95
Essie Braziliant
Bol.com
€13,95
Essie Feelin’ Poppy
Boozyshop
€9,95
Sally Hansen Miami Ice
Bol.com
€11,95
Sally Hansen Electri-Lime
Bol.com
€11,95

Wat zijn jouw favoriete nagellak kleuren voor deze zomer?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP