fbpx

Cibdol Oil

Thuisblijvers kopen massaal de waterschalen van Adezz

Thuisblijvers kopen massaal de waterschalen van Adezz

Meer dan ooit wordt de zomervakantie van 2020 in Tuinesië of Balkonië gehouden. Vliegtuigvluchten zijn geannuleerd vanwege code oranje. Of je ziet het zelf niet zitten om in deze tijden naar een ander land op vakantie te gaan en heb je besloten om lekker thuis te blijven. Om onze staycation zo aangenaam mogelijk te maken is er door velen in de afgelopen maanden flink wat werk in de tuin verzet. En zo is er in veel achtertuinen de waterschaal van Adezz verschenen. Dat thuisblijvers massaal de waterschalen van Adezz aanschaffen is niet eens zo verwonderlijk.

Sfeervol en rustgevend

Een waterschaal is eigenlijk een soort minivijver die je in de tuin en zelfs op je balkon kunt plaatsen. Met een waterschaal creëer je op een snelle en eenvoudige manier een bijzondere sfeer in je tuin. En dat zonder gedoe van het uitgraven van je tuin om er een vijver in te maken.

Vul de waterschaal met water, waterplanten en laat er visjes in rondzwemmen. Prachtig om te zien. En dat niet alleen; ook vogeltjes, libelles, vlinders en andere insecten zullen je tuin vaker een bezoekje brengen. Hoe gezellig is dat! Water in je buurt zorgt voor een kalmerend en rustgevend effect. Een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen! En dat gewoon in je achtertuin.

Eenvoudig en snel

Heb je geen zin om je tuin helemaal overhoop te halen om er een gat voor een vijver in te plaatsen? Woon je op een flat of in een appartement en heb je alleen een balkon en wil je toch genieten van het rustgevende water? Heb je kleine kinderen en vind je een vijver in je achtertuin te gevaarlijk? Dan is een waterelement beslist wat voor jou

! Het enige wat je hoeft te doen is een waterschaal te bestellen en als deze eenmaal in huis is neer te zetten op de gewenste plek in je tuin of op jouw balkon. Zonder gedoe dus. Een waterschaal kun je op de tegels plaatsen, vlakbij je loungeset of dining set. Of plaats een schaal op een sokkel zodat deze wat hoger komt te staan. Of bestel niet één schaal, maar bijvoorbeeld 3 waterschalen van Adezz tegelijk in verschillende formaten om een gezellig en speels effect in je tuin te creëren. Alles is mogelijk! Precies zoals jij het hebben wilt.

Verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten

Bij Godu Tuin Benelux vind je een groot assortiment aan waterschalen van onder andere het merk Adezz. Maar welke je ook kiest, alle waterschalen hebben één gemeenschappelijke factor; ze zijn allemaal van een uitstekende en hoogwaardige kwaliteit, je zult er jarenlang plezier van hebben. Kies bijvoorbeeld voor een waterschaal gemaakt van het karakteristieke materiaal Cortenstaal.

Cortenstaal heeft twee bijzondere kenmerken. In de eerste plaats is dat de bruinoranje roestkleur, dé kleur waaraan je cortenstaal zult herkennen. Het tweede bijzondere kenmerk is dat cortenstaal niet stuk te krijgen is. Zo weet je zeker dat je met deze aankoop een duurzame aankoop doet.

Ben je niet zo weg van de roestige kleur van cortenstaal? Of past dit materiaal simpelweg niet bij de rest van je tuin? Kies dan voor een waterschaal gemaakt van gecoat staal. Deze heeft dan niet die kenmerkende kleur, maar gecoat staal is zeker zo sterk en duurzaam als cortenstaal.

Een waterschaal van polymeerbeton is een uitstekende keuze voor als je een waterelement wilt plaatsen op je bedrijventerrein, op je terras, of andere gemeenschappelijke ruimte. Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk, erg sterk en niet onderhevig aan slijtage.

Welk materiaal je ook kiest, elke waterschaal is in diverse formaten verkrijgbaar!

De bijzondere kenmerken van de Adezz waterschaal

Dat de waterschalen van Adezz sterk, duurzaam en gemaakt zijn van de allerbeste materialen, is nu wel duidelijk. Er zijn echter nog meer bijzondere kwaliteiten van de Adezz waterschaal te noemen. Alle waterschalen, welke je ook kiest, zijn corrosiebestendig. Ze zijn ook bestand tegen alle invloeden van het weer zoals vorst, vocht, warmte en grote temperatuurverschillen. Ze kunnen dus best tegen een stootje en kunnen met gemak het hele jaar buiten blijven staan. De materialen zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Staat de schaal eenmaal, dan heb je er nauwelijks omkijken meer naar en kun jij genieten van het kabbelende water in de schaal en alle diertjes die erop afkomen.  

Geniet!

Zie jij jezelf al zitten in je achtertuin of op je balkon tijdens je staycation? Heerlijk in je luie stoel en genieten van de rust die de natuur uitstraalt. Daar hoef jij zeker niet voor naar het buitenland.  

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP