fbpx

Cibdol Oil

Deze Nike X Swarovski sneakers moet iedere Nike-liefhebber hebben!

Deze Nike X Swarovski sneakers moet iedere Nike-liefhebber hebben!

Je bent fan van de Nike Air Max, of je bent het absoluut niet. De Nike Air Max 97 bestaat alweer 20 jaar en dat wordt gevierd. De populaire schoen is al uitgebracht in allerlei verschillende kleuren en nu komt er ook een sneaker met Swarovski kristallen op de markt!

Nike X Swarovski

De Nike Silver en Gold bullets zijn dit jaar al uitgekomen, maar daar laat Nike het absoluut niet bij. Ze hebben hun handen ineen geslagen met Swarovski. Nike gaat de populaire bullets nu ook uitbrengen in het zilver en het zwart mét Swarovski kristallen. In deze sneakers worden maar liefst 55.690 Swarovski kristallen gebruikt. In één woord: WAUW!

 

Verkrijgbaarheid

Deze dames sneakers, sorry guys, worden officieel uitgebracht op 7 september 2017. We moeten dus niet super lang wachten op deze pareltjes, maar dat betekent wel dat we snel moeten sparen. Deze beauty’s gaan hoogstwaarschijnlijk voor 400 dollar over de toonbank, dit is omgerekend zo’n €342,-. Ook zijn ze niet bij iedere winkel verkrijgbaar en zul je er dus echt wat moeite voor moeten doen om deze limited editions binnen te slepen.

Zou jij deze sneakers dragen?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP