OOTD - rock 'n ruffle

OOTD – rock ‘n ruffle

Voordat ik ging verhuizen heb ik veel kleding weggegeven en verkocht. Een paar nieuwe broeken kon ik wel gebruiken, dus deze geweldige Rock ‘n Ruffle broek belandde in mijn winkelmandje. Vandaag laat ik mijn nieuwe favoriete outfit zien.

OOTD - rock 'n ruffle

OOTD - rock 'n ruffleDe Ruffle ‘n Rock pants bestelde ik bij comegetfashion in de sale. Het is een rechte broek van een zachte stof, die aanvoelt als een soort pantalon. Het is een broek zonder rits of knoop, hij heeft aan de bovenkant namelijk een elastiek. Hierdoor zit hij super lekker en sluit hij super mooi aan.

Dit is volgens mij één van de eerste keren dat ik een rechte broek aan heb. Normaal gesproken draag ik altijd een skinny jeans, of in ieder geval een strak model. Ik moest dan ook even bedenken hoe ik hem precies zou gaan combineren, maar uiteindelijk kwam ik op zoveel leuke opties.

Mijn favoriete manier om deze broek in de winter te combineren is met een oversized trui en laarsjes, het liefst de combinatie op deze foto’s. Niet alleen een hele comfortabele outfit, maar ook nog eens heel fashionable. 
OOTD - rock 'n ruffleDe trui die ik draag op deze foto’s is van & Other Stories en scoorde ik in Málaga. Hij is absoluut mijn favoriet deze winter. Hij zit heerlijk en houdt me tegelijkertijd ook warm. De laarsjes zijn van Primark en deze heb ik al een aantal jaar. Het zijn laarsjes met hak, maar ze lopen zo ontzettend lekker. Ik kan er prima de hele dag op rondlopen, zonder dat ik er last van heb. Daarom waren ze ook prima geschikt voor deze middag in Eindhoven. We hebben namelijk heel het centrum doorgelopen opzoek naar leuke fotografieplekjes.

Met deze broek heb ik in ieder geval weer een nieuw item in mijn garderobe waar ik me mee uit kan leven. Ik had heel veel kleding weggedaan en ik heb nu zelfs plek over in mijn veel kleinere kledingkast. Op zich kan ik dit denk ik wel volhouden op deze manier. Al zou ik wel graag nog een paar nieuwe shirts en broeken kopen, maar dat doe ik gewoon iedere keer als ik iets leuks zie.

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Wies | Nature of Happiness

  De broek is niet helemaal mijn ding, maar de trui vind ik erg gaaf!

 • avatar
  Rosanne

  Wat een leuke outfit! Ik vind de trui superleuk (:

 • avatar
  Tessa

  Wat een toffe outfit! Ik ben echt fan van je trui <3

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP