OOTD: It’s shortie time!


It’s shortie time! Ja hoor, haal jullie korte broeken maar weer uit de kast, want het is tijd voor heerlijk weer. Gisteren gaf mijn mobiel aan dat het 25 graden werd, dus ik kon opnieuw een kort broekje aan. Ik besloot te gaan voor een lichtblauw broekje met een witte blouse en ballerina’s, lekker summerproof. Mij hoor je overigens niet klagen, want ik kijk altijd het gehele jaar uit naar deze temperaturen. Het geeft je, ondanks dat je naar school moet of moet gaan werken, toch een enorme vrolijkheid mee. 
Blouse: H&M – Short: Primark – Schoenen: van Haren.

Ik hoop dat jullie, lezers, ook hebben kunnen genieten van het mooie weertje. Ondanks ons drukke leventje. Nu ik deze blogpost heb geschreven, ga ik heerlijk in het zonnetje zitten met mijn kersenstok. Als jullie met dit weer wat leuks hebben gedaan, dan hoor ik het graag.

  • Reacties ( 18 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP