OOTD - take the stairs

OOTD – take the stairs

Eén van mijn favoriete jurkjes, die moest ik natuurlijk wel aan in een outfitpost. En heel toevallig matchte mijn outfit die dag perfect bij de locatie. Let’s take the stairs! 

OOTD - take the stairsOOTD - take the stairsTijdens mijn carrière als blogger heb ik al geregeld gesprekken gehad over wat ik doe, hoe ik het doe en of de mensen die het vragen het ook zouden kunnen. Mensen vinden verhalen van ondernemers en dan met name van online ondernemers super interessant. Eerst kijken ze me met grote ogen aan, want een paar artikelen schrijven in ruil voor geld of voor een gratis product, dat zouden ze ook wel willen. Tot ze horen dat er geen geheim recept is om binnen een mum van tijd blogger te worden, want een lift naar succes klinkt veel aantrekkelijker.

There is no elevator to success,
you have to take the stairs

Het is een pad van vijf jaar die ik inmiddels al bewandel en het is nu ongeveer 3 jaar mijn eigen bedrijfje. Na twee jaar zeven dagen per week artikelen schrijven kreeg ik mijn eerste betaalde samenwerkingen. Wat na mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel pas steeds beter ging lopen. Het was een soort bijbaantje naast mijn studie, maar na mijn studie groeide het na een jaar uit tot mijn fulltime baan.

Het is niet iets wat altijd even makkelijk gaat, maar het is wel iets waar ik heel veel voldoening, plezier en energie uithaal. Ik startte met bloggen voor mijn passie voor schrijven en fotografie, nu ben ik dagelijks bezig met mijn hobby. Het was een proces van 5 jaar, waarin ik ook geregeld fouten maakte, keihard op mijn bek ging en soms tegen twijfels of onzekerheden aanliep. Alleen ik nam het risico en bewandelde de trap, iets wat veel mensen niet eens proberen.

OOTD - take the stairsOOTD - take the stairsWanneer je iets wilt bereiken, dan moet je ervoor gaan. Dat is iets wat ik altijd heb meegekregen en wat ik ook graag aan jullie mee wil geven. Wees niet bang om de zoveelste blogger of ondernemer te zijn. Wanneer je 100% jezelf blijft en er hard voor werkt, komt het altijd goed.

OOTD - take the stairsMet mijn witte jurk met blauwe stippen van Ralph Lauren die mijn taille zo mooi accentueert, mijn heels met verwisselbare hakken van Mime et Moi voor iedere gelegenheid en het prachtige gouden kettinkje van Aphrodite kan ik in ieder geval altijd stralen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en enorm benieuwd wat de toekomst gaat brengen.

Wat is jouw ultieme droom?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Kirsty

    Mooie outfit, vooral je jurkje vind ik erg mooi! En ik ben het met je eens dat je je dromen achterna moet gaan ook al is dat niet altijd even makkelijk.

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP