Outfit of the day: tropical vibes

Outfit of the day: tropical vibes

Om de zomer af te sluiten, leek het me wel leuk om nog één keer een zomerse outfit te delen. Deze outfit heb ik samen met Carola gefotografeerd. De eerste outfit van deze dag staat al online, nu is het tijd voor de tweede outfit. 

Outfit of the day: tropical vibesAankomende maandag vertrek ik naar Málaga. Dan draag ik met liefde weer deze outfit. Door de kleurrijke top ben ik meteen in de zomer mood. Het voelt goed, want het is mijn favoriete seizoen. Geef mij iedere dag maar meer dan 25 graden, een heerlijke cocktail en een prachtige omgeving met palmbomen. Waar kan ik tekenen?

Outfit of the day: tropical vibesNaast de top van Gina Tricot ben ik ook ontzettend verliefd op dit high-waisted broekje van de H&M Het bovenstaande stuk tekst kwam zo uit mijn vingers. Ik ben een kanjer in dagdromen, de tekst ‘daydreamer’ op dit broekje sluit dan ook volledig bij mij aan. Daarnaast hou ik echt van al de kleine details op deze short, die sterren maken het af.

Outfit of the day: tropical vibesMet m’n favoriete nette schoenen loop ik zo weg. Op naar nieuwe avonturen, nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. Echt super raar dat mijn ene been trouwens zoveel bruiner is dan de andere. Ik heb hier een beetje scheef in de zon gelegen geloof ik, of het heeft puur te maken met het licht.

Ik wil Carola nogmaals bedanken voor de foto’s! Ik vind ze iedere keer nog steeds zó mooi. Je ziet echt dat ze gemaakt zijn op mooie locaties en door iemand die het met veel plezier doet. Het lijkt mij in ieder geval fantastisch om snel weer een keer met een fotograaf of iemand die veel liefde heeft voor fotografie outfitfoto’s te maken.

Hou jij ook zoveel van de zomer? 

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Manon

  Wat een leuke outfit heb je aan

 • avatar
  Sophie

  Oh tof zeg, staat je goed!

 • avatar
  Daphne Goorden

  Wie weet kun je deze outfit nog wel een keertje aan met het weer dit weekend! Ziet er leuk uit <3

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
3 Shares