fbpx

Cibdol Oil

MUA velvet lip lacquers FW17

MUA velvet lip lacquers FW17

MUA lanceerde recent de nieuwe FW17 collectie. Het zijn veel producten die we al kennen, maar dan uitgebracht in perfecte kleuren voor dit najaar. Zo heeft MUA ook 7 nieuwe kleuren van de velvet lip lacquers uitgebracht. Ik testte ze uit!

Velvet lip lacquers

MUA velvet lip lacquers FW17Een paar kleuren uit de MUA collectie heb ik al eens getest. Ik was er erg tevreden over! Dit keer heeft MUA 7 uiteenlopende kleuren uitgebracht: van donkerblauw tot een hele lichte nude tint. De MUA velvet lip lacquers hebben dezelfde applicator als een lipgloss.

Het zijn matte liquid lipsticks die lang blijven zitten, maar na een maaltijd wel aan de binnenkant van de lippen bijgewerkt moeten worden. De buitenkant van de lippen blijft prima de gehele dag zitten. Ideaal, aangezien het aanbrengen wel wat meer tijd kost. Je moet namelijk precies kunnen werken voor een prachtig resultaat.

De swatches

MUA velvet lip lacquers FW17De namen van de lipsticks van boven naar beneden: Splash, Curious, Firecracker, Flair, Panache, Hustle en Poise.

Ik kon niet wachten om de swatches te zetten. Zo zie je namelijk pas echt hoe de kleuren overkomen op jouw huid. Wat me meteen opviel was dat de donkere kleuren minder goed dekken, dan de lichtere kleuren. Daarnaast zitten er met name veel donkere kleuren tussen en is de enige lichte kleur uit deze collectie Poise. Het zijn in ieder geval perfecte kleuren voor de herfst, maar ook voor de feestdagen. Zo zijn de rode kleuren echt indrukwekkend mooi!

Het resultaat

MUA velvet lip lacquers FW17Daar is het resultaat! Ik ben er echt heel blij mee. Al vind ik de donkere kleuren voor mijn lichte winterhuidje, wel wat te heftig. Ik ben zelf een grote fan van de onderste drie kleuren. De lichtste kleur Poise is een exacte dupe van Too Faced Cool Girl, dus deze heb ik weggegeven. Ik ben dan persoonlijk toch een grotere fan van de Too Faced lipsticks, omdat deze een stuk zachter aanvoelen.

Ik ben over het algemeen erg tevreden over de lipsticks. Ze hebben mooie intense kleuren, zijn goed op te bouwen, brengen na wat oefening fijn aan en je hoeft ze alleen na een maaltijd even bij te werken. Verder zijn de donkerste kleuren wel iets minder gepigmenteerd en voelen deze op de lippen ook een stuk droger aan. Ze drogen de lippen niet uit, maar je krijgt wel van die kleine rimpeltjes. Als je daar niet van houdt, dan zijn de donkerste tinten geen aanrader. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe lipsticks en ga deze herfstachtige kleuren de komende tijd veel dragen.

De MUA velvet lip lacquers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99.

 

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Lotje

  Mooie kleuren idd! Leuk dat ze er ook een aparte kleur bij hebben gedaan! X

 • avatar
  Manon

  Oeh blauw, wat grappig ik zou hem ergens wel willen maar weet niet of ik hem buiten carnaval durf te dragen, de rode staan je erg mooi!

 • avatar
  Kim

  Wow intens zijn ze zeker. Dit had ik niet verwacht. De donkerrode kleurtjes vind ik zelf het mooist uitpakken.

 • avatar
  yara

  Ooh ik vind vooral de rode tinten erg mooi staan. (:
  Liefs,
  Yara

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP