Cibdol Oil

Overzicht: Esmée Lifestyle bestaat 1 jaar!

Pak gerust nog een drankje of natuurlijk zo’n heerlijk stukje taart. Vandaag bestaat Esmée Lifestyle 1 jaar, ik kan het eigenlijk amper geloven. Het afgelopen jaar is ontzettend snel gegaan en ik ben verliefd geworden op het bloggen. In dit artikel vind je wat feitjes, statistieken en beelden van mijn eerste artikelen. In het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel geleerd en dat is goed te zien aan mijn eerste artikelen.

Het begin van Esmée Lifestyle

Het begon allemaal op 10 juli 2013 ik startte mijn blog in grote onzekerheid. Zal het geaccepteerd worden? Zouden mensen het überhaupt wel leuk vinden om mijn verhaal te horen? Toch wilde ik het ontzettend graag, ik miste het schrijven en het hebben van een website. Ik begon met een wat simpel onderwerp: ‘Strand: Wat neem je mee?’. Het was enkel een lijstje met items die je absoluut niet mocht vergeten. Al snel volgde de volgende artikelen; een outfit, een review van een beautyproduct, een overzicht van mijn bekeken films enzovoorts. Klik op de bovenstaande afbeeldingen en je gaat terug in de tijd.

Op 2 september 2013 had ik mijn eigen domeinnaam, na wat sleutelen en het overzetten van mijn bestanden kwam hij online. Ik voelde mij het gelukkigste meisje in de wereld. Wat voelt het fijn om écht je eigen plekje op het internet te hebben. Daar was mijn officiële plekje dan, esmeelifestyle.nl.


Statistieken

My stats are growing honey! De statistieken van mijn oude domein kun je helaas niet zien, maar je kunt wel zien dat mijn statistieken schommelen. De ene maand hebben jullie dus meer zin om een kijkje te nemen, dan de andere maand. Of de ene maand verschenen er natuurlijke leukere artikelen. In mei had ik de meeste views 4.726. Al heeft juli nu al de meeste views gemiddeld per dag, dus hopelijk komt er een recordje aan op de meeste views.

Nu nog wat algemene statistieken en feitjes:
– De meeste views die ik ooit heb gehaald op één dag waren 325 views, dit kwam onder andere door het artikel Esmée VS Roel.
– Op mijn eigen domein behaalde ik in totaal 41.956 views.
– Op mijn eigen domein hebben jullie 6.165 reacties geplaatst.
– Ik heb inclusief dit bericht 362 berichten geplaatst, dat is bijna iedere dag een artikel.
– Ik heb op dit moment 359 volgers op bloglovin’.


Best bekeken artikelen

1. Vogue tijdschrift met t-shirt, in totaal 1.665 views.
2. Crop Top combineren, in totaal 454 views.
3. Make-up Opbergen, in totaal 385 views.
4. Het Swatch So Sweet Event, in totaal 314 views.
5. Nieuw: Miss Monthly, in totaal 253 views.
6. Girlfriend Tag, in totaal 248 views.
7. Nivea Sensitive 28 dagen test, in totaal 244 views.
8. Boyfriend Tag, in totaal 213 views.
9. Review: Lipton Yellow Label Tea, in totaal 191 views.
10. Tease Parfum, in totaal 186 views.

Ik ga dus noooooooit meer stoppen met bloggen. De statistieken zijn niet eens de dingen die me bezig blijven houden, dat zijn vooral jullie als lieve lezers en het plezier dat ik erin beleef. Ik vind het natuurlijk wel fijn om te zien dat mijn harde werken beloond wordt, maar ik blijf het zien als een hobby, ik doe het voor mijn plezier. Alles bevalt me aan het bloggen; fotografie, schrijven, evenementen bezoeken, producten beoordelen en het leggen van contacten. Veel plezier vandaag & wellicht kun je nog eens terugkijken naar de best bekeken artikelen of wat oude artikelen. <3

 • Reacties ( 13 )

 • avatar
  dresses and daisies

  Wat een leuke manier om je site in het daglicht te zeggen. Ik zou niet meer kunnen zeggen hoe mijn stats er vroeger uit zagen, maar ik blog dan ook iets langer dan jou. Heb ook nooit veranderd vaan sitenaam, dus kan ermee te maken hebben. Alsnog een dikke proficiat!!

 • avatar
  Jenn

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • avatar
  patoirblog

  Ondertussen is je Bloglovin’ aantal alweer gegroeid! You go girl! <3 Blijf het zeker volhouden!

 • avatar
  chitchatontherocks

  Een héél dikke proficiat met je blogverjaardag!!! Keep up the good work :-).

 • avatar
  Mariëlle

  Je bent goed bezig meid :) Gefeliciteerd!

 • avatar
  Eline

  Gefeliciteerd, 1 dagje voor mijn blogje jarig hahaha ;) ga lekker zo door :D

 • avatar
  Kelly

  Gefeliciteerd!

 • avatar
  Jana

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag :D!

 • avatar
  Judith

  Van harte gefeliciteerd! Wat een mooie statistieken: ik hoop dat ik je nog vele jaren kan volgen & dat je blijft groeien de aankomende jaren. :D

 • avatar
  Manon

  Wat een heerlijke statistieken om te zien en zo krijg je alleen maar meer motivatie om door te gaan met bloggen, je doet het super meid!! gefeliciteerd x

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Gefeliciteerd!!! :D Echt super leuk! Leuk ook om je statistieken je zien, je gaat echt lekker met je blog! En dat is ook zeer verdiend, want je blog is ook echt super leuk om te volgen! Ga zo door :D.

 • avatar
  Tessa

  Waah wat gaaf! Gefeliciteerd! Ik dacht dat je al veel langer blogde, je doet het toppie! :) ga zo door!
  Liefs, Tessa

 • avatar
  Kirsty

  Nogmaals gefeliciteerd meid!! :) Eigenlijk ook best grappig dat ik maar 6 dagen na jou ben begonnen met bloggen, voor mijn gevoel blog ik echt nog maar net, maar dat krijg je als je iets leuk vind om te doen! :) Leuk ook dat je stats zo gegroeid zijn al!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP