fbpx

Cibdol Oil

Lipton Yellow Label thee

Lipton Yellow Label thee

Ik hou van thee, ik ben een echte theeleut. Ik drink iedere dag wel thee en het liefst meerdere kopjes per dag. De laatste tijd zie je de Lipton Yellow Label thee veel voorbijkomen in de reclames. Daarom besloot ik een proefpakketje aan te vragen, ik was benieuwd naar de smaak. Jij ook? Lees dan snel verder! 

LIPTON YELLOW LABEL TEAZoals je hierboven ziet is het gewoon een simpel theezakje, niets meer en niets minder. Het theezakje zat in de verpakkingen die je op de eerste foto ziet. Het eerste dat me opviel was dat je de verpakkingen moest openscheuren, er zat geen handig omgevouwen randje die je gemakkelijk openmaakt. Eigenlijk best jammer, want ik was bang dat ik het theezakje zou vernielen, gelukkig gebeurde dit niet. Daarnaast vind ik de verpakkingen er wel lekker kleurrijk uitzien.

LIPTON YELLOW LABEL TEADit is het kopje thee, de thee is eigenlijk bedoeld als zwarte thee. Ik ben zelf wat meer van de lichtere thee, daarom heb ik het theezakje niet heel lang in het kopje gelaten. Je kunt de thee trouwens wel snel laten trekken, de thee is al snel donker van kleur. Toen ik het eerste slokje nam, mm heerlijk. De thee heeft een lekkere smaak en dat voor normale thee. Op de één of andere manier smaakt het ook naar kruiden. De enige ingrediënten die in deze thee verwerkt zijn: zwarte thee en aroma.

Gemiddelde voedingswaarden 100 ml thee*
Energie < 17 KJ < 4 kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigde 0 g
Koolhydraten < 0,5 g
waarvan suikers < 0,5 g
Eiwitten < 0,5 g
Zout 0 g
*1 zakje 2-3 minuten getrokken in 200 ml vers
gekookt water (zonder melk en suiker)

Ik hoop dat ik jullie hiermee genoeg informatie heb gegeven. De actie voor de gratis samples is helaas verlopen, maar de thee is in alle supermarkten verkrijgbaar. Probeer het uit en geloof me het is heerlijk!

Hebben jullie de Lipton Yellow Label thee al geprobeerd?

 • Reacties ( 11 )

 • avatar
  kaaatje

  Ik dronk deze thee altijd al in Spanje en nu zag ik hem hier bij AH staan. Het is de ultime smaakbeleving van zwarte thee. Zoals zwarte thee bedoeld is volgens mij en zoals de Engelsen hem graag drinken: sterk.
  Zelfs als je hem liever wat lichter hebt komt de smaak goed tot z’n recht doordat er een beetje etherische olie (van dezelfde thee) is toegevoegd.
  Voor mij een topper temidden van de smaakjes theëen die meer op warme limonade lijken…

 • avatar
  Martin

  Over smaak valt niet te twisten, maar zowel mijn vrouw als ik deze thee echt helemaal niets. Er zit weinig smaak aan en ook het televisie programma Keuringsdienst van Waren, heeft vreemde thee praktijken bloot gesteld bij Lipton. Doe ons maar Gewone thee

 • avatar
  Sas

  Heerlijk altijd een theetje. Deze wil ik zeker nog eens gaan proberen :)

 • avatar
  Eline Blaise

  Ik drink ook niet anders dan thee, echt verslaafd! Deze vind ik echt heerlijk :)

 • avatar
  Chahrazad

  Ben benieuwd. Ik hou ook zoveel van hee! Maar ben meer een pickwick type.

 • avatar
  Lies

  Ik drink echt ontzettend veel thee, maar ik drink eigenlijk alleen maar kruidenthee.

 • avatar
  kim

  Op stage ligt deze ook altijd, misschien toch maar eens een keertje proberen :)

 • avatar
  Mademoiselle Sophistique

  aaah ik hou van thee, echt niet normaal, het kan zo heerlijk relaxend en gezellig zijn om een kopje te drinken

 • avatar
  Jana Vmh

  Ikzelf ben niet echt een theedrinker maar tegenwoordig ben ik dol op citroenthee! :) x

 • avatar
  Manon

  Ik hou ook zo van thee, ik ga ze eens proberen.

 • avatar
  Kirsty

  Ik ben ook een echte theeleut! Vind het zo lekker :)

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP