Primark heeft nu spotgoedkope inflatables

waarmee jij de show kunt stelen

Je kent ze wel die inflatables die je afgelopen zomer overal terug zag. Iedere celebrity had wel één foto met een inflatable in het zwembad. We waren helemaal gek op die zwanen, eenhoorns en flamingo’s! Deze zomer zal deze trend sowieso terugkeren, want de Primark heeft onze spotgoedkope zwemmaatjes gelanceerd.

Populaire inflatables

Vorig jaar konden we al wat fijne populaire inflatables kopen bij de Xenos. En dit jaar wordt alleen maar beter, want ze zijn nog goedkoper geworden! De Primark heeft drie populaire inflatables uitgebracht, maar ook nog wat zwembanden en bekerhouders. De drie inflatables die uit zijn gebracht zijn de opblaaseenhoorn, de opblaaszwaan en de opblaasflamingo. We zagen op Instagram al wat sneak peeks voorbij komen. Deze pareltjes kosten slechts €12,- per stuk, dat wordt rennen!

Zwembanden

De Primark heeft, zoals ik net al vertelde, ook nog zwembanden uitgebracht. Deze zijn uitgebracht in twee soorten: een donut en een watermeloen. Ik moet zeggen dat ik de donut enorm veel vind lijken op de Xenos-variant van vorig jaar, dus wellicht is deze hetzelfde. Mijn zwemband van de Xenos is in ieder geval erg stevig en ik ben er al een aantal keer de zee mee in geweest. Dus het zou geweldig zijn als deze goedkoop en zowel van een hele fijne kwaliteit zouden zijn. De zwembanden kosten €7,- per stuk.

Bekerhouders

Tot slot, zijn er nog verschillende bekerhouders verkrijgbaar voor in het zwembad. Ik heb tot nu toe twee verschillende soorten voorbij zien komen. Dat zijn opnieuw de flamingo en de donut. Ik weet niet of er nog meerdere soorten verkrijgbaar zijn, maar dat zou wel tof zijn. De bekerhouders kosten slechts €1,50 per stuk en zijn dus ook heel leuk om cadeau te doen.

Dit waren de fantastische inflatables van de Primark. Ze zien er mooi uit en zijn zo te zien echt van goede kwaliteit. Ik kan zelf ook echt niet wachten om er één of meerdere aan te schaffen. Hier wil je toch gewoon foto’s mee maken?! 

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Astrid Leyssens

  ik vrees dat ze in belgie al allemaal uitverkocht zijn zoals meestal bij leuke dingen bij primark, snik … desondanks wel erg cool

 • avatar
  Dineke Rozema

  Haha, wat is dit grappig zeg! Zo heerlijk vrolijk!

 • avatar
  Manon

  Omg dit is wel heel erg leuk

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP