Project Positief Tag

Project Positief Tag
Ik was al enthousiast toen By Dagmar Valerie begon met haar Project Positief. Haar idee was om mensen te besmetten met haar positiviteit. En om eerlijk te zijn hebben we allemaal wel eens momentjes waarop we net wat positiever mogen zijn. Door deze tag zullen we allemaal onze positiviteit verspreiden en laten zien dat we allemaal een positief persoon kunnen zijn. 

Wat is je favoriete quote en waarom?
Mijn favoriete quote is: ‘Wie vecht kan verliezen, maar wie niet vecht heeft al verloren’. Ik heb deze quote al regelmatig genoemd en hij is al een paar jaar mijn favoriet. Ik heb er zelfs een blogpost over geschreven. Ik ben een echte doorzetter en ik ben echt iemand die overal voor wil gaan. Ik zal altijd vechten voor mijn dromen en iedere kans pakken zodat ik mijn droom kan bereiken.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Ik zou nog jaren door willen gaan met bloggen, mijn eigen plaatsje op het internet. Dagelijks vind ik het echt ontspannend om een stukje te schrijven en dingen met jullie te delen. Het is mooi om dingen te delen met mensen op het internet, en zelfs mensen te kunnen helpen met een artikel. Volgend jaar hoop ik mijn opleiding af te ronden, dat is alweer mijn laatste jaar. En na dit schooljaar heb ik ontzettend veel dromen en wensen; ik zou graag samen willen wonen met mijn vriend, ik wil op een lange vakantie en een spectaculair festival bezoeken. Misschien niet allemaal grootse dromen, maar kleine dromen maken je net zo gelukkig.

Wat betekent geluk voor jou?
Geluk is een groot woord, maar tegelijkertijd omvat het een heleboel kleine momenten. Voor mij is geluk vooral liefde en de kans om met jouw dromen aan de slag te gaan. Jij hebt de vrijheid en de mogelijkheid om al jouw dromen waar te maken.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Als ik één iemand zou moeten noemen dan zal dat natuurlijk mijn vriendje zijn, hij kent me door en door, hij weet precies wat hij op welk moment moet zeggen. Maar eigenlijk zijn het veel meer mensen. Al die mensen die dichtbij mij staan kennen me en weten precies wat ze moeten zeggen om mij aan het lachten te maken, maar ze laten me zelfs lachen met tranen rollend over mijn wangen.

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Je mag me altijd ‘s nachts wakker maken als je een leuk reisje voor me in petto hebt. Altijd als ik met mijn ouders meeging op vakantie dan maakten ze me rond 5 uur wakker, voor mij is dat nog ‘s nachts, om te vertrekken met de auto en de caravan richting een prachtig vakantieland. Iedere keer stapte ik moe uit bed, maar ik was wel ontzettend vrolijk, gewoon geen ochtendhumeur, want we gingen weer op vakantie!

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Oh, lekker gênant. Mijn laatste lachbui was afgelopen zaterdag, op de verjaardag van mijn neefje. Hij vierde zijn verjaardag in de voetbalkantine en het was echt weer even ouderwets gezellig en super leuk om weer wat familie te zien. Het ene drankje na de andere, en aangezien ik al een hele tijd niet meer heb gedronken, en als ik überhaupt wat dronk dan was het meestal maar 1 wijntje. Het viel allemaal nogal zwaar en na een tijdje zat ik aan het tafeltje tegenover mijn moeder; iedere keer als ik haar aankeek kreeg ik een enorme lachbui. Geen idee waarom ik aan het lachen was, maar het voelde wel goed, ontspannen was ik in ieder geval wel.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Ik ben ontzettend trots op mij als doorzetter en volhouder. Ondanks dat mijn leventje, bijna dagelijks, staat volgepland lukt het me toch om veel dingen te behalen. Ik onderhoud contacten met vrienden, ik heb nog steeds een vriendinnetje van de basisschool en mijn relatie met mijn vriend duurt ondertussen al 1708 dagen. Het is af en toe lastig om alles met elkaar te combineren en soms zou ik het liever wat rustiger aan doen, maar uiteindelijk maak ik door dit drukke leventje juist zoveel mooie dingen mee. Pas maar op, want Esmée komt eraan.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Blijf sterk en altijd jezelf. Als jij jezelf blijft en kunt blijven doorzetten op datgene wat je wilt bereiken, dan gebeurd datgene uiteindelijk ook. Er zitten altijd lastige momenten tussen, maar deze momenten overwin je uiteindelijk altijd; als je maar sterk en jezelf blijft.

 • Reacties ( 12 )

 • avatar
  evelien

  Wauw een hele mooie tag, je wordt er zo positief van! Ik vond hem onwijs leuk om te lezen, positiviteit spat eraf! <3

  Liefs, Evelien

 • avatar
  bymarlayne

  Leuke tag!

 • avatar
  Cherel

  Wat een fijn artikel! Ik vind hem zo leuk, dat ik hem zelf misschien ook wel wil overnemen.

 • avatar
  Claudia

  Ik word gewoon helemaal blij van je artikel. Dat is het doel he ;)

 • avatar
  Dagmar

  Waauw wat heb je het onwijs mooi ingevuld topper <3 Heb genoten van je prachtige antwoorden en ik gun je alle geluk van de wereld en dat je dromen zullen uitkomen <3 Echt zo leuk dat je het hebt ingevuld, ik voel mij vereerd <3

 • avatar
  Kirsty

  Leuke tag, ik moet hem ook echt eens gaan doen! Vind het heel leuk om te lezen dat je zo’n doorzetter bent, daar kom je ver mee!

 • avatar
  Northflix

  Mooie tag! Leuk om je antwoorden te lezen :-)

 • avatar
  Jenn

  Leuke tag, en mooi ingevuld!

 • avatar
  Manon

  Mooi ingevuld, ik wil deze ook nog graag doen.

 • avatar
  Maroussia

  Mooie tag is dit! Daar wordt i kzeker wat positiever door :) x

 • avatar
  Eline

  Echt een heerlijke tag, go Dagmar, en natuurlijk fantastisch ingevuld door jou!

 • avatar
  Suzanne

  Wat een superleuke tag zeg!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP