fbpx

Cibdol Oil

Mijn Protest favorieten van SS20

Mijn Protest favorieten van SS20

Als liefhebber van de zomer kan ik niet wachten om de jurkjes en bikini’s weer uit de kast te trekken. Ik ben alvast begonnen met shoppen en bij Protest was het al meteen lastig om te kiezen. Daarom vertel ik je welke items ik heb gescoord en laat ik je ook de rest van mijn Protest favorieten zien!

Mijn Protest favorieten

Als strandliefhebber en zomermeisje sla ik winkels als Protest nooit over. De vrolijke beachy vibe die de kleding uitstraalt is helemaal mijn stijl. Ik ging daarom voor het leuke jurkje op de foto bij dit artikel, genaamd Cliche. Zo’n type jurkje stond al heel lang op mijn verlanglijstje, dus dit jaar begin ik meteen goed!

Verder scoorde ik sandaaltjes met kraaltjes, die je ook terugziet in de collage. Het voetenbed is heel dik en zacht, waar ik wel echt aan toe was na jarenlang lopen op mijn dunne H&M sandaaltjes. Ook ging ik voor de gestreepte blouse met de driekwart mouwen. Deze blouse heeft echt een heel fijn glad stofje en is perfect voor de lente!

Naast de dingen die ik had gekocht, stonden er nog heel veel tabbladen open met té leuke items. De items uit de Protest collectie zijn dit jaar heel kleurrijk met allemaal leuke printjes, zelfs bij de zwembroeken voor mannen hebben ze zich niet ingehouden.

Ik heb zelf dit jaar vooral nieuwe jurkjes en shirts nodig, wat zeker is terug te zien in de collage. Het witte T-shirt met de tekst “find me under the palms” en het gestreepte jurkje zaten zelfs ook nog even in mijn winkelmandje. Een nieuwe bikini heb ik (denk ik) dit jaar niet nodig, maar ik vond deze twee halterbikini’s wel heel erg leuk! Als een halterbikini niet zo je ding is, veel printjes komen ook terug bij de tankini’s in de collectie.

Broeken heb ik zelf eigenlijk voldoende, maar toch blijf ik daar op de één of andere manier altijd naar kijken. Net als tassen eigenlijk, want die Bilberry tas van papierstro is eigenlijk veel te leuk. De broeken lijken me super comfortabel en zo’n kort broekje met bloempjes hoop ik ook ooit aan mijn kast toe te voegen. Die is tenslotte heel leuk te combineren met de talloze gekleurde tops in mijn kast.

Het leuke is, dat ik speciaal voor jullie een kortingscode heb. Je krijgt met de code “esmeelifestyle10” 10% korting op de gehele collectie. Deze code is geldig tot en met 30 juni 2020. Veel shopplezier!

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Suzanne

    Oh die lange broek vind ik leuk!

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP