fbpx

Cibdol Oil

Festival outfit koud weer

Festival outfit bij koud weer

Het festivalseizoen komt bijna weer op gang, maar het mooie zonnige weer laat nog even op zich wachten. Gelukkig kun je ook een geslaagde festival outfit bij koud weer samenstellen en in dit artikel geef ik je hiervoor de nodige inspiratie!

Korte jas met franje jeans

Jas van Only – Zonnebril van Freaky Glasses – Broek van Little Soho – T-shirt van Loavies – Boots van Pull & Bear

De eerste festival outfit bij koud weer is stoer, maar wel een tikje speels door de broek met franjes. Door een kort jasje te combineren met een T-shirt kun je, wanneer het zonnetje gaat schijnen, je jas altijd nog om je heen knopen. Verder zijn boots ideaal, omdat ze lekker lopen en vuil mogen worden en maakt de donkere festival zonnebril je look helemaal af!

Lange jurk met cowboy boots

Jurk van Only – Jas van Stradivarius – Zonnebril van Freaky Glasses – Boots van VIA VAI

Deze jurk van Only is perfect voor een festival outfit met koud weer. Je kunt er zelfs nog gemakkelijk wat extra laagjes onderaan, die niet opvallen, maar die je wel warm zullen houden. De jurk is leuk te combineren met dit 80’s jack van Stradivarius, enkellaarsjes zonder hak en een mooie zonnebril met één van deze handige brillenkoordjes. Zo kun je je zonnebril gewoon om je nek laten hangen, zodat je hem er gemakkelijk bij kunt pakken als de zon schijnt.

Poncho met festival outfit

Poncho van Desigual – Top van Shoeby – Broek van SisterS Point – Boots van Sacha

Een poncho is ideaal als festival outfit bij koud weer. Op die manier kun je toch je outfit showen, maar houd je jezelf wel lekker warm. Je kunt een poncho prima combineren met een shirt met lange mouwen, zoals deze toffe mesh top van Shoeby. En ook hier kunnen de boots natuurlijk niet ontbreken, ik vond deze van Sacha in een lichte kleur heel verfrissend!

Tips voor een festival outfit bij koud weer

Na drie voorbeelden van leuke outfits voor een festival bij koud weer, wil ik graag nog wat laatste tips meegeven. Langere en warmere kleding helpt al een handje, maar deze tips helpen je nog een beetje verder! Vergeet ook niet het artikel over ‘hoe krijg je het warm als je het koud hebt?‘ te lezen.

Handschoenen

Met een koud drankje voelen je handen al snel aan als ijspegels. Handschoenen of -warmers kunnen daarom slim zijn om mee te nemen, zeker wanneer het festival tot ‘s avonds laat duurt.

Thermokleding

Mocht het echt ijskoud zijn buiten, dan kun je ook gaan voor thermokleding. Dit hoeft niet heel on-sexy te zijn, want je hebt zelfs thermopanty’s. Als je lange kleding draagt valt het niet eens op en zo houd je toch jouw eigen lichaamstemperatuur vast.

Hoofddeksel

Wist je dat de meeste warmte je lichaam via je hoofd verlaat? Daarom is het heel slim om een hoofddeksel te dragen om de warmte beter vast te houden. Kies bijvoorbeeld voor een leuke beanie of een hoed.

Laagjes

Een festival outfit bij koud weer kan absoluut niet zonder laagjes. Vergeet daarom geen hemd en eventueel een extra shirt met lange mouwen onder je outfit aan te trekken. En die thermopanty kun je natuurlijk ook dragen onder een jeans.

Welke festival outfit vind jij het leukst?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP