Pupa Vamp! mascara

Pupa Vamp! mascara

400 amethyst violet

Paarse mascara’s: je ziet ze niet veel, maar ik heb er echt een zwak voor. Als je net als mij groene ogen hebt, dan komen je ogen extra mooi naar voren met een paarse mascara. Ik had er altijd één van Chanel, alleen die is een tijdje terug uit het assortiment gegaan. Sindsdien ben ik opzoek naar mijn nieuwe favoriet. De eerste die ik uitprobeer is de Pupa Vamp! mascara in de kleur 400 amethyst violet.

Pupa Vamp! mascara

Pupa Vamp! mascaraEr zijn al zoveel reviews verschenen over de Pupa Vamp!. Degenen die ik heb gelezen gingen altijd over de zwarte mascara, maar waren wel altijd positief. Toch is het nooit in me opgekomen om deze mascara te kopen en deze paarse variant heb ik dan ook als cadeau ontvangen. Ik weet niet waarom het merk me niet aanspreekt, wellicht omdat er geen grote hype is rondom het merk Pupa? Maar goed, dat is geen reden om deze opvallende paarse kleur geen kans te geven! Amethyst violet is de enige paarse variant van deze mascara. Daarnaast is Vamp! wel verkrijgbaar in een groene, blauwe, bruine en zwarte variant.

De Pupa Vamp! mascara belooft om je wimpers te laten lijken op nepwimpers, alleen dan zonder die eeuwige struggle. Meteen na het eerste laagje mascara hebben je wimpers extreem meer volume. De mascara zou erg gepigmenteerd zijn en goed aanbrengen op de wimpers zonder ze te verzwaren. Daarnaast zou de mascara lang blijven zitten, zonder te vlekken.

Het resultaat

Pupa Vamp! mascaraHallo, wimpers! Ik stond echt versteld toen ik deze mascara aan het aanbrengen was. Wat werden mijn wimpers lang en wat hadden ze veel volume. Wel vind ik de paarse kleur iets te licht, al komt hij op de foto best donker over. Het is een felle violet kleur. Zelf hou ik meer van donkerpaarse kleuren, zodat het niet direct opvalt, maar wel je ogen beter uit laat komen. Toch is het vooral door de volume en de lengte een prachtige mascara. Ik draag hem best regelmatig, ongeveer 1 keer per week. Het is een ideale kleur voor een feestje of een heerlijke zomerse dag.

Oftewel ik ben heel tevreden over deze mascara en heb stiekem spijt dat ik hem niet eerder heb uitgeprobeerd. Voortaan moet ik maar goed luisteren naar al die positieve reviews, want je ziet wat het kan opleveren. Ik ga hem zeker ook in het zwart kopen, als mijn andere zwarte mascara’s op zijn. ;)

De Pupa Vamp! mascara is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren voor €17,00 per stuk.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Mariëlle Markgraaff

    Jaaa hij is leuk <3 Staat ook mooi bij je ogen!

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet