fbpx

Cibdol Oil

SLEEK CC CREAM FAIR

Sleek CC Cream fair

Mijn huid is ontzettend licht, maar in de zon verkleur ik snel. Daarom wilde ik voor de zomer een CC Cream. Zodat ik geen extreem dekkende laag op mijn gezicht heb, maar mijn gezicht wel egaal oogt. Sleek staat bij foundations bekend om de lichtere kleuren, dus ik besloot de lichtste kleur uit het assortiment te kiezen, Fair. In de hoop dat deze kleur bij mijn lichte, maar ook bij mijn zongebruinde huid zal passen. 

Het product

SLEEK CC CREAM FAIR
Mijn keuze ging voornamelijk uit naar Sleek vanwege het kleurenassortiment. In Nederland zijn veel CC Creams al snel te donker voor mijn huidskleur, maar gelukkig bestaat het World Wide Web. De kleur Fair is de lichtste kleur uit de serie, in totaal zijn er 4 kleuren.

Cream boost radiance and mattify shine with our long-lasting complexion corrector that treats and conceals imperfections;

 • Buildable medium coverage,
 • Contains vitamin C which helps to protect skin against damage caused by free radicals, reduces fine lines, wrinkles and improves skin elasticity,
 • Moisturising formula nourishes skin and combats dull and uneven skin tones; leaving a beautifully fresh and even complexion,
 • Unique colour adaptive technology adjusts to your skin tone. It also works to brighten and enhance skins natural radiance, whilst fighting against shine,
 • SPF 29 protects skin against harmful UVA and UVB rays.

Swatch

SLEEK CC CREAM FAIR
Bij de swatch zag ik al meteen dat het een goede kleur was. Een lichte kleur, die lichtjes doorschijnt. Zo zie je meteen dat het geen hele dekkende CC Cream is, maar dat zorgt er ook voor dat je eigen huidskleur doorschemert.

Het resultaat

SLEEK CC CREAM FAIR
Het geeft mijn gezicht een egale look, het lijkt net Photoshop! De kleur is op mijn voorhoofd precies goed, maar de rest van mijn gezicht moet nog even bijkleuren. Op de één of andere manier is mijn voorhoofd altijd bruiner als de rest van mijn gezicht. Wel zie je dat de roodheid flink is verminderd, zoals de plekjes boven mijn wenkbrauwen en mijn rode wangen. Yes, ik ben fan van deze CC Cream en het is de allereerste CC Cream die ik gebruikt heb. Ik keek altijd een beetje gek aan tegen deze trend, maar ik ben blij dat ik deze Sleek CC Cream heb geprobeerd.

Deze Sleek CC Cream Fair is verkrijgbaar voor €10,99 op The Make Up Spot.

 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  EminasLifestyle

  Hij is mooi natuurlijk en de kleur past perfect bij je huid!

 • avatar
  Shop it and Pop it

  Een hele mooie, natuurlijke cc cream!

 • avatar
  anna

  Wat een mooi resultaat, ik ben heel benieuwd naar dit product van Sleek!

 • avatar
  Sara

  Echt een heel erg mooi product. De foto’s lijken inderdaad bijna gephotoshopt. Echt een super mooi resultaat!

 • avatar
  Lisa

  Wow, hij oogt echt heel mooi naturel bij jouw! Ook de verpakking is mooi.

 • avatar
  Dana

  hij geeft je echt een mooie natural look!

 • avatar
  Amy

  Wat geeft hij een mooi en natuurlijk resultaat!

 • avatar
  Annelies

  Heb zelf nog nooit iets geprobeerd van Sleek, maar dit ziet er goed uit als je maar een beetje dekking nodig hebt. Zelf heb ik een goede dekking nodig dus jammer genoeg zijn CC creams niet voor mij :-) liefs!

 • avatar
  Manon

  Ik heb nog nooit een CC cream geprobeerd, ik vind deze van sleek wel erg fijn! Ik gebruik nu een blemish balm van sleek al paar jaar die is super!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP