Cibdol Oil

Smalle taille creëren met deze kledingtips

Smalle taille creëren met deze 8 kledingtips

Je kunt nog zo’n smalle taille hebben, maar ook dan moet je wel weten hoe je dit op de juiste manier laat zien. Met ieder figuur kun je een mooie smalle taille creëren en met deze tips gaat dat jou ook lukken!

1. Kies voor wijd én strak

Kies voor een outfit met een mix van wijde en strakke items. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een strakke top met een wijde rok, die je optrekt tot aan de taille. Of een mooie wijde pantalon met een strakke col! Zo laat je je taille zien, maar kun je bijvoorbeeld je buikje mooi wegwerken.

2. Ga voor een tailleriem

Met een tailleriem kun je jouw smalle taille nog meer accentueren. Een tailleriem kun je perfect gebruiken om in een wijde jurk nadruk te leggen op je taille of juist om in een strak item de aandacht naar je taille te trekken.

Heb je geen tailleriem in je kast? Dan kan het knopen van een jasje of een tasje om je middel, een lange ketting of een lint hetzelfde effect creëren.

3. Getailleerde kleding

Kijk voor je een kledingstuk koopt of een kledingstuk ook echt iets doet voor je taille. Vaak kun je al goed zien of een bepaald kledingstuk je smalle taille goed naar voren laat komen. Heeft het kledingstuk namelijk ook een smalle taille, dan is hij geschikt!

4. Kledingstukken met accenten

Een blazer met een knoopje precies ter hoogte van je taille of een wikkeljurk die je zelf strak rondom je taille kunt knopen. Het zijn allemaal kledingstukken die op deze manier een mooi accent op je taille leggen. Probeer dus ook hier tijdens het shoppen op te letten.

5. Brede schouders

Wanneer je geen zandloper figuur hebt, dan kun je dit optisch creëren door je schouders breder te laten lijken. Ga daarom voor een wijde blazer, een top met schouderpads of een item met ruffles rondom de schouders. Zo trek je die ogen vanzelf naar jouw prachtige taille!

6. Ga voor een V-hals

Als je de nadruk wilt leggen op je taille, moet je ervoor zorgen dat alles naar je taille toewijst. Een V-hals wijst door de lijnen richting je taille en op die manier lok je de ogen automatisch naar je smalle taille. Ga dus voor een mooie V-hals en draag er desnoods een hemdje onder om het minder bloot te maken.

7. Halve- of driekwartmouwen

Je taille begint vaak bij je ellebogen. Daarom kan het ook helpen om tops te dragen met halve- of driekwartmouwen. Een hele simpele truc, die je zeker in de lente en zomer goed kunt toepassen.

8. High-waisted jeans

Een high-waisted jeans komt uit rondom je taille. Hierdoor wordt het accent daar automatisch gelegd. Je kunt een high-waisted jeans bijvoorbeeld combineren met een blouse, die je in je broek stopt, of een T-shirt met een jasje die tot aan je taille reikt.

Shop mijn favoriete kledingstukken

Blouse Ciske
Guts & Gusto
€39,99
Jumpsuit Anneleen
Guts & Gusto
€49,00
Cropped Jeansshirt
2Balou
€45.95
Blazerjurk
2Balou
€79.95
Safari ruffle
FOLC
€34,99
Blakely Wrap Top
Sabo Skirt
€29,95
Speck Farren Dress
Sabo Skirt
€51,95
Bexley Top
Sabo Skirt
€45,95
Montague Bodysuit
Sabo Skirt
€48,95
Jacey Cord Jacket Chocolate
Beginning Boutique
€52,95
Stranded Top Leopard
Beginning Boutique
€35,95
Don’t Call Me Angel Tee Acid Wash
Beginning Boutique
€29,95
Riley Blazer Jacket Cream & Gold Pinstripe
Beginning Boutique
€58,95
Gabbie crop blazer
Gina Tricot
€59,99
Emmie shirt
Gina Tricot
€27,99
Leona blouse
Gina Tricot
€13,50
Send me your location
Loavies
€39,99
Come this far
Loavies
€39,99
Wild and wanted
Loavies
€21,99
Bloemenprint top
Loavies
€24,99

Heb jij nog tips om een smalle taille te accentueren?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP