fbpx

Cibdol Oil

so...? body mists review

So…? body mist review

Nu we wat minder gemakkelijk vakantie kunnen vieren in het buitenland, halen we onze gedachten aan die zomerse bestemmingen gewoon in huis. De So…? summer escapes body mists brengen je naar verschillende Europese bestemmingen met heerlijk zomerse geuren. In deze So…? body mist review vertel ik je er alles over!

So…? summer escapes

De So…? body mist summer escapes collectie bestaat in totaal uit 15 geuren, waarvan er op dit moment 5 in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik heb 4 van deze geuren mogen ontvangen en die voor je uitgetest.

De geuren hebben stuk voor stuk een naam van een warme zomerse bestemming en allemaal een geur die je aan die stad doet denken. Zo kun je het gevoel van de warme zon, het zand tussen je tenen en de geur van de zee op ieder moment beleven.

Ik vind de verpakkingen erg mooi vormgegeven! Aan de achterkant van de fles zit een dubbelzijdige sticker, waardoor je aan de binnenkant een heel leuk tropisch effect krijgt. Zo zie je onder andere het strand met tropische bloemen in Bali, een zonsondergang in Ibiza, de stad in Miami en de zee in Majorca. De letters op de verpakking matchen hier ook bij!

So…? body mist review

So…? Bali Breeze body mist

De So…? Bali Breeze body mist heeft een verleidelijke mist van kokosnoot, ananas en oranjebloesem. Een geur die je doet denken aan en aangenaam tropisch briesje!

Ik vind dit zelf een hele zoete lieve geur. Hij is licht en niet overdreven zoet. Je ruikt het zoete van de ananas, maar ook het bloemige van de oranjebloesem. Ik vind dit zelf een hele fijne combinatie en heb deze al meerdere keren gebruikt.

So…? Miami Vibes body mist

De So…? Miami Vibes heeft de mix van fruitig en bloemige geuren. De geur van zoete peer, gailiameloen en appelbloesem volgen elkaar één voor één op. Het doet je denken aan de turquoise zee en de prachtige kleuren van de zonsondergang. Het ultieme vakantiegevoel!

Ik vind de Miami Vibes body mist een vrij standaard parfumgeurtje hebben. Hij is ook wat licht, dus je hebt sowieso meer nodig, dan bij de andere body mists. Hij doet me door de appelbloesem een beetje denken aan de Be Delicious parfum van DKNY.

So…? Ibiza Dreams body mist

De So…? Ibiza Dreams heeft een zonovergoten geur van zoete rode appel, framboos, peer, viooltjes, pioenroos en orchidee. Een flirterige geur die je verleidt om te dansen van zonsondergang tot zonsopkomst.

Ik vind dit zelf een hele fris zoete geur. Alsof je net onder de douche bent uitgestapt en jezelf hebt opgedoft om erop uit te gaan. De combinatie van fruit en de bloemige geuren vind ik echt geweldig, hij is heerlijk!

So…? Majorca Love body mist

Tot slot de So…? Majorca Love body mist. Met een geur van rode bessen, peer, pruim, pioenroos en viooltjes, die zich uiteindelijk omtovert in een geur van vanille en musk. De geur voor zowel een dag op het strand als een avond in de stad.

De So…? Majorca Love body mist vind ik vooral heel fruitig, met op het eind het zoete van vanille. Ook deze body mist ruikt lekker fris en zou ik persoonlijk het liefst ‘s ochtends opdoen op een warme zomerse dag. Het zou je bijna een verfrissend gevoel geven.

Conclusie

De So…? body mists uit de summer escapes collectie zijn wat mij betreft erg geslaagd. Ze hebben goede diverse geuren en geven je echt een zomers gevoel. Zelf ben ik vooral gek op de zoete geuren, de Bali Breeze en de Ibiza Dreams. Misschien ook, omdat ze juist zo lekker divers zijn! Ik ben benieuwd of deze net als de So…? Floral Crush en Dark Romance zo op zijn.

De geur Miami Vibes spreekt me door de fruitige appelgeur wat minder aan en de geur Majorca Love vind ik vooral een lekkere geur voor ‘s ochtends. De geuren maken me in ieder geval heel benieuwd naar de vijfde geur, Mykonos Nights!

De So…? body mists zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €5,99.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP