TEXEL VLOG #2: DUIKEN IN DE NOORDZEE

Texel vlog #2: duiken in de Noordzee

Ja, je ziet het goed. In deze vlog op Texel ben ik de Noordzee in gedoken. Dat hoort er toch bij als je daar op vakantie bent? Toch heb ik het niet lang uitgehouden, want het water was maar 10 graden, brrr. Daarnaast bezocht ik een vlinder- en vogeltuin, en kocht ik twee nieuwe items van Blond Amsterdam. Veel kijkplezier!

Je kunt de video simpelweg starten door hierboven op de play button te klikken, of door via deze link naar YouTube te gaan. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, zodat je altijd mijn nieuwe video’s voorbij ziet komen. De video’s op YouTube komen al om 7:00 online en het artikel op mijn blog verschijnt pas om 12:00. Je kunt je gemakkelijk abonneren door hier te klikken.

Bedankt voor het kijken, ik zie jullie bij de volgende video!

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Manon

    Wat ziet het er leuk uit daar ! Die pizza borden van blond amsterdam zijn leuk

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP