fbpx

Cibdol Oil

Too Faced Lockdown Jailbait

Too Faced Lock Down Jailbait review

Een goede oogschaduwbasis, een must have voor iedereen die oogschaduw gebruikt. Door mijn vettige oogleden verplaatst en verdwijnt oogschaduw zonder oogschaduwbasis snel. Het is natuurlijk zonde als je een hele look hebt gemaakt en het uiteindelijk verdwenen is. De Too Faced Lockdown Jailbait zorgt voor een roze kleurtje op de ogen inclusief oogschaduwbasis. Eigenlijk een oogschaduwbasis en een oogschaduw in één, maar je kunt er ook een andere oogschaduw over aan brengen!

De verpakking

De oogschaduwbasis zit in een tube, precies zoals ik hem gewend ben. Door de tube kun je er gemakkelijk een kleine hoeveelheid uithalen. Je hebt echt een klein beetje nodig voor beide oogleden, het verbaast me altijd hoe weinig je eigenlijk nodig hebt.

Uit de tube zie je meteen het prachtige roze kleurtje. Het kleurtje dat me doet denken aan mijn Chanel oogschaduw. Dit zal vast een perfecte combinatie zijn, aangezien ze dan beide hun kracht laten zien.

Too Faced Lock Down Jailbait swatch

Too Faced Lock Down Jailbait swatch

Dit is het prachtige roze kleurtje, waar ik het al eerder over had. Wellicht herken jij hem ook een beetje in mijn Chanel oogschaduw. De swatch zegt eigenlijk alweer genoeg. Prachtig pigment en dan praten we nog niet eens over de kwaliteit van de oogschaduwbasis.

Hier zie je de Too Faced Lockdown Jailbait in combinatie met mijn MAC Mineralize Eye Shadow in de kleur Time & Tango. De roze oogschaduwbasis zorgt onder deze oogschaduw voor een mooi effect. Je ziet de roze kleur er lichtjes doorheen schijnen. Alleen het is me opgevallen dat deze oogschaduw bij bijvoorbeeld donker goud niet zo’n succes is. De roze kleur moet wel echt bij de kleur van de oogschaduw passen, maar als dat het geval is dan mag je ook echt blij zijn.

Conclusie

Too Faced Lock Down Jailbait review

Wat een perfect product. Hij zal je nooit in de steek laten. Het product blijft namelijk perfect op je ogen zitten, wanneer je het wilt verwijderen van je ogen moet je echt even moeite doen. Dat gaf mij zoveel overtuiging. Dit product laat zich niet snel kennen met haar mooie roze kleurtje. Wanneer je het roze kleurtje goed weet te combineren, heb je echt niets te klagen. Too Faced Lockdown is nog verkrijgbaar in andere kleuren, zoals blauw en bruin.

De Too Faced Lockdown in de kleur Jailbait heb ik gekocht bij Brigette’s Boutique voor $7.95.

 • Reacties ( 17 )

 • avatar
  Svenja

  Klinkt als een top product! Ik ga over een paar daagjes naar Londen, ik houd deze zeker in gedachten <3

 • avatar
  BeautyNailsJana

  Ik wil ook graag eens een oogschaduwbasis van Too Faced proberen. Ik merk dat die van Essence voor mij niet goed genoeg is.

 • avatar
  niesca

  Mooi effect fijne review hij lijkt me echt goed!

 • avatar
  chitchatontherocks

  Klinkt goed, leuke review!

 • avatar
  Kirsty

  Dat ziet er erg goed uit! Wat is hij trouwens goedkoop bij de webshop waar je hem hebt gekocht! Hoe zit het daar met de verzendkosten en hoelang duurt het ongeveer voordat je je pakketje hebt? :)

  • avatar
   Esmée

   De verzendkosten gaan op gewicht, ik heb hem samen met het Summer Eyes Palette besteld en ik was $18.03 kwijt. Ik had mijn bestelling binnen een week ontvangen, echt snel! x

 • avatar
  Beauty Treasures

  Mooi effect! Ik gebruik de gewone Too Faced Shadow Insurance als oogschaduwbasis. Ook een goed product!

 • avatar
  Melissa

  Ziet er mooi uit!
  x

 • avatar
  Tess Evea

  Wauw, ik vind het er goed uit zien.

 • avatar
  Lotje

  Oh wauw!

 • avatar
  Annelies

  Echt een heel mooie kleur!
  Liefs, Annelies

 • avatar
  Manon

  Het geeft echt een heel mooi effect!

 • avatar
  Lyana

  Ik heb nog nooit een oogschaduwbasis met zo’n mooie kleur gezien, echt bijzonder!

 • avatar
  Eline

  Mooi effect, het kleurtje is ook superlief!

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Ziet er goed uit! Ik gebruik zelf een van Essence :).

 • avatar
  Jana

  Supermooi effect!

 • avatar
  Melissa

  Oh hij is wel echt goed en ook qua prijs! :) Bedankt voor je review!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP