Top 5: welk parfum vinden wij vrouwen het lekkerst bij mannen?

Top 5: welk parfum vinden wij vrouwen het lekkerst bij mannen?

Een cadeautje verzinnen voor mannen kan lastig zijn. Als je er dan last minute achterkomt dat hij niet veel parfum meer heeft, dan lijkt dat het ultieme cadeau. Alleen er bestaan zoveel geuren, welke vinden wij vrouwen nu eigenlijk het lekkerst bij mannen? 

1. Hugo Boss – The Scent

De lekkerste mannengeur, volgens vrouwen, is de geur The Scent van het merk Hugo Boss. Deze geur is al verkrijgbaar vanaf 2015, maar nog steeds de ultieme favoriet. Dat deze vrouwen deze geur aantrekkelijk vinden is niet zo gek, de geur bevat namelijk een exclusief ingrediënt uit Afrika genaamd Manikafruit. Dit ingrediënt doet vrouwen denken aan aardbeien en chocolade, wie wil dat nou niet?!

2. Paco Rabanne – Invictus

Deze geur eindigt op de tweede plaats. Invictus van Paco Rabanne is een wat zachtere, zoetere geur en onderscheidt zich daardoor van de andere parfums. Deze geur is ideaal voor winnaars en leuk om cadeau te doen aan fanatieke mannen. Zo hebben ze altijd het gevoel dat ze op nummer één staan.

3. Armani – Acqua di Gio

Deze geur is zowel fris als sensueel, je zou het kunnen zien als een mix tussen de eerste en de tweede geur. Bij deze geur dwalen je gedachten af naar een tropisch eiland. De zon, de zachte wind, het zand.. De perfecte geur voor de zomer!

4. Valentino – Uomo

Dit is één van mijn favorieten en deze staat dus ook in de top 5. Deze geur heeft alleen al een geweldig flesje, die iedere vrouw prachtig zal vinden. De geur van Valentino Uomo is wat kruidiger. De parfum bevat onder andere noten van bergamot, koffiebonen, chocolade en hazelnoot. De perfecte combinatie.

5. Dior – Homme

De laatste geur in de top vijf is van Dior, genaamd Homme. De Dior Homme heren parfum komt uit 2011 en is een echt klassieker. Deze geur is te omschrijven als zowel houtachtig als bloeming en musk. Het is een fijne geur voor ieder seizoen met noten van onder andere iris, sinaasappel, lavendel en cacao.

De geuren uit deze top 5 zijn allemaal verkrijgbaar via Parfum.nl

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Lieke van Veen

  Ik ken deze geurtjes niet, maar ik vind Hugo Boss bottled en sculpture het lekkerst.

 • avatar
  Birgitt

  De verpakking van invictus vind ik heel mooi. Ook de tegenhanger voor vrouwen olympea vind ik ook lekker. Mijn vriend gebruikt nu een geur van abercrombie die ik ook wel fijn vind. Leuk lijstje ga het onthouden als de zijne nog eens opgeraakt!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP