Travel Kit by H&M

Travel Kit
Voordat ik in de winkels had gekeken riep ik al dat ik van die kleine potjes nodig had om zalfjes mee te nemen. Ik heb nooit zin om hele tubes mee te nemen, en voor een dagje school of een aantal daagjes weg is dat ook niet nodig. Toen ik op de webshop van H&M aan het kijken was, kwam ik deze handige Travel Kit tegen. Ik ben een gelukkig mens, want met mijn droge huid en eczeem hoef ik nu geen grote tubes meer mee te sleuren.

Travel Kit
De potjes en flesjes zijn stevig en deuken niet in. Ze zijn matte en je kunt er lichtjes doorheen kijken. De potjes en flesjes sluit je met een draaidop, ze zullen dus zeker niet openspringen in je tas. Er zitten twee verschillende maten in de Travel Kit, twee potjes van 25 milliliter en twee flesjes van 50 milliliter. Daarnaast zitten er ook nog vier stickertjes bij om de flesjes te labelen, dan weet je zeker dat je het goede zalfje meepakt, aangezien veel zalfjes wit zijn.

Travel Kit
Het eerste potje vul ik met witte vaseline. Het is gemakkelijk te verplaatsen naar het potje, alleen je vult nooit het gehele potje, omdat je het dan echt met je vingers aan zou moeten drukken. Veel mensen zouden een potje al niet hygiënisch noemen, maar het aandrukken met je vingers en het dan vervolgens nog een aantal keer gebruiken vind ik ook geen fijn idee. Ik heb het potje zo ver mogelijk gevuld en vervolgens dichtgedraaid en een sticker erop geplakt met de naam van het product: ‘Witte vaseline’. Het werkt allemaal goed en fijn, enkel het overbrengen van het product naar het potje is eventjes een uitdaging.

Travel Kit
Ik ben echt blij dat ik eindelijk zo’n setje heb gevonden en vooral dat de potjes zo stevig zijn, nu kan ik ze ook daadwerkelijk gewoon in mijn tas stoppen. Ik hoef niet bang te zijn dat de zalf op een gegeven moment door heel m’n tas heen zit en ik smeer ook niet zomaar een verkeerd zalfje op mijn gezicht. De flesjes zijn ontzettend handig voor je favoriete shampoo, conditioner of douchegel. En de potjes zijn ideaal voor al je favoriete zalfjes. Ik ga nog verzinnen wat ik in het andere potje en de flesjes ga doen, maar dat komt vast wel goed.

De Travel Kit van H&M is verkrijgbaar voor €4,99.

 • Reacties ( 21 )

 • avatar
  Nathalie

  Ik heb zelf een aantal jaar terug zo’n travelkit gekocht, super handig! Deze zien er inderdaad goed stevig uit!

 • avatar
  Sylvana

  Wat handig! Klinkt heel goed :).

 • avatar
  Michaela

  Wat een super handig setje :)

 • avatar
  Sara – Window On My Wardrobe

  Mooie travel kit, de flesjes en potjes zien er zo stijlvol uit! Ik heb mijn setjes bij Hema en Primark gekocht, maar deze van H&M zou ik ook nog wel willen!

  X Sara

 • avatar
  Tineke

  Zo`n kit lijkt me superhandig! Je hebt trouwens een hele leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 • avatar
  ryanne

  ooh wat handig zeg! dat kende ik helemaal niet.
  liefs xx

 • avatar
  BeautyFlashx

  Dat is nou handig voor op vakantie!! X

 • avatar
  Kim

  Super handig!

 • avatar
  chitchatontherocks

  Wat een handig setje!

 • avatar
  chitchatontherocks

  Wat een handig setje!

 • avatar
  Kirsty

  Wat handig zeg! :)

 • avatar
  Ellen

  Handig setje! Ik zocht nog naar zo’n setje en fijn dat je ze gewoon bij H&M kan kopen!

 • avatar
  Bouchra

  Ik gebruik ze vaak op vakantie, deze van H&M zien er wel een stuk mooier uit dan die ik momenteel heb!

 • avatar
  Jana

  Deze kan ik ook wel gebruiken :) En zo handig dat de hoeveelheid erop staat!

 • avatar
  Melissa Charlotte

  Handig setje! Ik heb twee jaar geleden ook zo iets gekocht bij Ici Paris XL en gebruik het altijd wanneer ik weg ga.

 • avatar
  Dianne Overbeeke

  Heel erg handig!!

 • avatar
  saskia

  Heel fijn zo’n travel kit ik heb er ook 1!

 • avatar
  Deborah

  Handig, ik gebruik ze ook altijd op vakantie! Kan ik tenminste meer geuren producten meenemen, in plaats van bijvoorbeeld maar één douchegel.

 • avatar
  shirley – lovingyourlifenl

  Handig! Zelf koop ik die travel kitjes altijd bij de Action xxx

 • avatar
  Manon

  Zo een setje is echt heel handig !

 • avatar
  Quinta

  Het is handig voor op reis natuurlijk, maar ik neem liever van die kleine varianten mee aangezien ik tijdens de vakantie meer douche. Dan gaat het meestal wel op :)
  Soms heb je zelf mini varianten in je hotel liggen (als je naar een hotel gaat uiteraard)

  Het is praktisch, en goed geschreven artikel!

  xox

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP