Trends najaar 2019: deze kleding ga je zien!

Trends najaar 2019: deze kleding ga je zien!

We hebben alweer wat regenachtige dagen achter de rug, dus de herfst staat ineens voor de deur. De trends voor najaar 2019? Ik zet ze voor je op een rijtje!

Gebreide truien

Gebreide truien behoren tot één van de trends van najaar 2019. Een hele comfortabele trend gelukkig, maar absoluut niet minder leuk. Zo ga je veel gebreide truien vinden met speciale patronen, zoals op de afbeelding boven dit artikel, maar ook veel vintage truien met printjes. Je kunt dus prima een oude trui bij je vader uit de kast plukken of even naar de dichtstbijzijnde vintage winkel voor een ouderwetse trui.

Klassieke kleding

Klassieke kleding, zoals lange zwarte blazers, hoge witte bloesjes, kniehoge laarzen en pantalons. We gaan het allemaal terugzien. Deze trend houdt het niet alleen bij zwart-wit, maar je gaat ook geregeld combinaties zien met echte herfstkleuren, zoals in de bovenstaande Instagram post.

Deze trend voor het najaar van 2019 is gelukkig heel gemakkelijk op te volgen. Je ziet klassieke kleding in iedere kledingwinkel wel voorbij komen. Zo kun je zelfs goed slagen in deze online plussize kledingwinkel, want hier zie je al genoeg pantalons en klassieke bovenstukjes naar voren komen.

Leren jasjes

De leren jasjes lijken nooit uit de mode te raken. Zo behoren de leren jasjes ook weer tot de trends van najaar 2019. Je gaat naast leren jasjes ook veel leren broeken, rokken en laarzen terugzien. Zo kun je een leren broek weer heel mooi combineren met een oversized trui!

Capes

Ook de stijlvolle capes komen terug! Deze kun je prachtig combineren met de klassieke look, maar zijn ook perfect als jas in de herfst. Er zijn namelijk dagen die nog aangenaam zijn, maar wel regenachtig. In dit artikel lees je meer over de cape en hoe je hem kunt stylen.

Cowboy & -girl

Trek je favoriete cowboylaarzen maar weer uit de kast! De cowboy & -girl trend is dit jaar weer helemaal hip, maar dan echt helemaal. Je mag jezelf helemaal uitleven met bloesjes, franjes, hoeden, jurkjes en laarzen. Je gaat deze look veel tegenkomen en ook bij de kledingwinkels kun je de items niet meer over het hoofd zien.

Afzaklaars

Tot slot kun je dit seizoen niet om de afzaklaars heen. Dit fashion item komt eens in de zoveel tijd weer terug! Je kunt hem zowel dragen onder een rokje, maar ook over je broek (zoals je vroeger waarschijnlijk al deed). Je ziet ze met name met een kleine hak, maar ook in western stijl. Zo kun je eventueel zelfs meerdere trends van het najaar 2019 met elkaar combineren.

Welke trend is jouw favoriet?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP