Living proof in-shower styler review

Living proof in-shower styler review

Living proof richt zich op wetenschappelijk onderbouwde haarverzorgingsproducten voor allerlei haarsoorten- en problemen. De Living proof in-shower styler zorgt voor natuurlijk golvend haar, zonder het gebruik van hitte. Ik testte hem uit en vertel je alles over mijn ervaring in deze review!

Living proof in-shower styler

Zelf ben ik nooit een voorstander geweest van het föhnen van mijn haar. Het duurt heel lang voordat mijn haar droog is, omdat het erg dik is. Daarnaast vind ik rustig drogen altijd het fijnste, omdat het anders één grote pluizenbol wordt. Daarom laat ik mijn haar eigenlijk altijd aan de lucht drogen, maar je wilt natuurlijk wel dat het mooi opdroogt.

Daar komt een product als de Living proof in-shower styler om de hoek kijken! De Living proof in-shower styler is vrij van siliconen, sulfaten, parabenen, oliën en dierenproeven. Het product laat het haar voller ogen en is daarom geschikt voor stijl tot licht golvend haar. Het geeft deze haartypes meer body en krullen in een handomdraai!

Hoe gebruik je het?

Je kunt de Living proof perfect hair day in-shower styler op meerdere manieren gebruiken. De basics zijn echter hetzelfde. Zo gebruik je het product onder de douche na het wassen van je haar. Je verdeelt het vanaf je haarwortels tot aan de -uiteindes en spoelt het daarna lichtjes uit.

Wanneer je uit de douche stapt droog je het een beetje met een handdoek, scrunch je het (in je haar knijpen voor het creëren van krul) en laat je het vervolgens aan de lucht drogen. Bij stijl haar wordt aangeraden om het op te laten drogen in een vlecht of een knot, wat ook netjes stap voor stap wordt weergegeven in de handleiding.

De review

Ik heb zelf krullend haar en ik gebruik daarom het liefst natuurlijke haarproducten. Krullend haar is van zichzelf namelijk erg droog, waardoor het wel wat extra verzorging kan gebruiken. Ik scrunch zelf altijd mijn haar gelijk na het douchen, maar merkte dat ik wel een soort leave-in conditioner kon gebruiken. Zo kwam ik bij de Living proof in-shower styler uit en ik was heel benieuwd hoe dit zou bevallen.

Om het zo goed mogelijk te testen heb ik de in-shower styler op verschillende manieren gebruikt. Zo heb ik hem een keer gebruikt na wassen met shampoo en conditioner, enkel na wassen met shampoo en na het wassen met shampoo opgevolgd door het Andrélon zilver care masker. Het mooiste resultaat bereikte ik na het wassen met alleen shampoo of shampoo en het masker. Dit is waarschijnlijk zo, omdat het Andrélon zilver care masker proteïne bevat, waardoor mijn haar de voeding van de in-shower styler beter op kan nemen.

Resultaat na de Maria Nila structure repair shampoo & het Andrélon zilver care masker

Hierboven zie je het resultaat na gebruik van de in-shower styler. Allereerst moet ik wel iets zeggen over de geur. Het product ruikt echt heerlijk en dat blijft lekker in je haar hangen. Het is een citrusachtige geur, wat dus heerlijk fris ruikt.

Buiten dat vind ik het resultaat echt prachtig. Mijn haar glanst na het gebruik van dit product echt intens! Hierdoor ziet mijn haar er heel gezond en verzorgd uit. Het leuke is dat dit niet alleen de dag is, waarop je je haar hebt gewassen, maar dit resultaat zelfs twee dagen na het wassen nog zichtbaar is. Mijn haar heeft de dagen na het wassen nog nooit zo goed gezeten. Iedere keer na het wassen hoefde ik de twee dagen erna niets aan mijn haar te doen. Ideaal!

Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat ik niet veel extra krullen en volume krijg door dit product. Het is niet dat hij mijn haar verzwaard, maar het product heeft geen hold en doordat mijn haar zo zacht is zakt het een beetje uit. Ik denk dat je dit met een sterke gel of mousse misschien wel kunt voorkomen. De krul is overigens wel meer gedefinieerd met minder pluis, waardoor het een stuk mooier overkomt.

Conclusie

Het is een fantastisch product voor gedefinieerde golven of krullen in het haar. Je kunt het product direct onder de douche gebruiken, waardoor je eigenlijk daarna niet veel tijd meer hoeft te besteden aan je haar. Dit product geeft mijn krullen meer glans, mijn haar voelt verzorgd aan en mijn haar zit in totaal drie dagen in model. Ik krijg er helaas niet meer krullen door en de volume blijft ook uit, maar dat zijn de enige nadelen aan dit product.

De Living proof in-shower styler is verkrijgbaar bij The Make Up Spot voor €28,00 (148ml).

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Brenda

    Lijkt me een heel fijn product! Ik heb zelf geen krullen, maar wel af en toe last van pluizig haar. Handig dat je het product direct onder de douche kunt gebruiken. Scheelt ook weer tijd, haha :)

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP