fbpx

Cibdol Oil

Vernieuwde Optimel magere kwark + heerlijk recept

Vernieuwde Optimel magere kwark + heerlijk recept

Toetjes tijd! Optimel heeft de receptuur van haar producten vernieuwd. De producten bevatten nu minder ingrediënten, maar meer smaak. Tijd om dat uit te proberen met een heerlijk tiramisu recept. 

Puurdere producten

Optimel heeft haar assortiment onder handen genomen en vanaf nu zijn de verpakkingen met de vernieuwde receptuur verkrijgbaar. De producten bevatten minder ingrediënten, maar meer smaak. Zo bevat Optimel drinkyoghurt geen kleurstoffen meer, maar enkel nog vruchtsappen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een mildere yoghurt, deze is namelijk van nature een bron van eiwit en calcium. De smaak is frisser en de producten bevatten nog steeds 0% vet en geen toegevoegde suikers. Het merk en het moederbedrijf zetten daarmee grote stappen binnen hun ambitie om puurdere producten aan te bieden.

Tiramisu fruitsensatie

Vernieuwde Optimel magere kwark + heerlijk receptHeb je zin in een snel toetje of heerlijk tussendoortje? Dan is dit recept met Optimel magere kwark echt een aanrader! Het recept is heel erg simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn lange vingers, fruit en magere kwark in de smaak aardbei (of eventueel een andere smaak naar keuze).

Je zet de lange vingers in een kommetje of legt ze plat neer op een bord. Ik heb hier vijf lange vingers gebruikt. Vervolgens schep je er een beetje magere kwark overheen en voeg je het fruit toe. De aardbeien heb ik in kwarten gesneden, maar de frambozen en blauwe bessen heb ik er direct ingedaan.

In een paar minuten tijd zet je een heerlijk verantwoord toetje op tafel. Perfect voor de zomermaanden! Ik vond de combinatie van de fruit en de kwark enorm lekker. De lange vingers werden wel sompig door de kwark, dus die zou ik de volgende keer er los naast leggen. Zo kun je ze er een beetje in dopen, zonder dat het knapperige eraf gaat. De Optimel magere kwark is inderdaad een stuk zoeter en frisser geworden. Ik ben dol op de smaak en ga zeker nog een aantal van deze overheerlijke tiramisu’s maken. Het is de perfecte fruitsensatie.

Heb jij de vernieuwde producten van Optimel al geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP