We hebben eindelijk een vloerlamp!

We hebben eindelijk een vloerlamp!

Een vloerlamp stond al een tijdje op ons lijstje. We zijn al tegen verschillende lampen aangelopen, maar die waren het toch nét niet helemaal. Nu hebben we eindelijk een vloerlamp gevonden, waar we heel erg blij mee zijn!

Het kale hoekje

Aan de linkerkant van onze keuken hadden we altijd een kaal hoekje. Hier stond eigenlijk alleen een witte vakkenkast die we hebben gevuld met boeken, een beetje servies en wat andere decoratie. Aangezien dit hoekje in de wintermaanden ook erg donker was, vonden we dat hier wel een vloerlamp kon staan. Roel en ik hadden hiervoor allebei een driepoot lamp in gedachten met een mooie spot. Alleen een lamp vinden wanneer je er één in gedachten hebt is ontzettend lastig! Je weet precies wat je wilt en alles sluit nét niet aan op je wensen. Toch hebben we nu een lamp gevonden die perfect past bij ons interieur en het hoekje fantastisch opvult.

We hebben eindelijk een vloerlamp!Moderne driepoot lamp

De lamp die we hebben gevonden is de Lumidem Tribus. Deze vloerlamp is ongeveer 1 meter 46 en steekt daardoor net iets boven onze kast uit. Ik dacht eerst dat we een hogere lamp nodig zouden hebben, zodat deze verder boven de kast uit zou steken, maar nu merk ik dat dit eigenlijk hoog genoeg is. Op deze manier is de verhouding van de lamp ontzettend mooi!

Daarnaast is de lamp zwart met zilveren elementen. De spot staat op een driepoot statief en die hebben wij op de hoogste stand staan. Je kunt hem ook nog verder inklappen. Dit staat bijvoorbeeld erg leuk naast een bank, aangezien de meubels in de omgeving dan ook lager zijn. Binnen een paar minuten had ik de lamp uitgepakt en in elkaar gezet. Het lastigste was eigenlijk de drie poten met elkaar verbinden, want de rest spreekt heel erg voor zich.

We hebben eindelijk een vloerlamp!We hebben de lamp via Directlampen.nl besteld. Wanneer je hier voor 16.00 uur iets besteld, dan heb je het de volgende dag in huis. Het verzenden en retourneren is gratis, wat het toch iets aantrekkelijker maakt om zo’n grote aankoop te doen!

Over het algemeen ben ik heel tevreden. De lamp ziet er heel mooi uit en is van een hoge kwaliteit, maar alleen bij de verzending ging het even mis. De levering was namelijk de eerste keer niet compleet. We ontvingen alleen de lamp, maar zonder statief. We konden de lamp retourneren en kregen dezelfde dag de lamp met statief opgestuurd. Uiteindelijk bleek dat deze in twee verschillende dozen werden aangeleverd. Het is jammer dat dit gebeurde, maar de service was wel erg goed en fijn.

De moderne driepoot lamp is verkrijgbaar voor €149,95 bij Directlampen.nl. 

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Tessa

  Super tof! Ik zelf ziet voor m’n huisje te kijken voor iets meer sfeer verlichting als in kleine lampjes. Maar hou hier zo van.

 • avatar
  Kirsty

  Wat een toffe lamp! Ik vind dat zelf altijd zoiets moeilijks om aan te schaffen, omdat ik heel specifiek ben qua wat ik leuk vind.

 • avatar
  Lieke van Veen

  Deze lamp vind ik echt heel erg gaaf!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP