Wishlist - vintage vibes

Wishlist – vintage vibes

Voor mij is 2018 het jaar waarin ik volledig mezelf wil zijn. Ik wil doen wat ik leuk vind en daarbij ook dragen wat ik leuk vind. Op dit moment ben ik echt in love met de vintage stijl! 

De items op mijn wishlist zijn stuk voor stuk nieuwe kledingstukken, maar wel met een vintage vibe. Wat voor mij betekent veel printjes, veel kleuren en rauwe randjes. Ik ben altijd al dol geweest op kledingstukken in unieke kleuren en met aparte printjes, maar dit jaar wil ik dat weer wat meer naar voren laten komen. So let’s go!

Nummer 1 – Het eerste item is een T-shirt van Yeez Louise in samenwerking met OU. Boutique Stories. Ik was de prachtige ontwerpen van Yeez Louise al eerder tegengekomen, dus vond dit item echt te gek! Het T-shirt is exclusief verkrijgbaar via OU. Boutique Stories.

Nummer 2 – Per toeval stuitte ik op de panterprint broek van Fabienne Chapot, die er perfect onder past. Deze 7/8e broek is perfect voor de lente en oogt enorm chic. Dit zou een perfecte vervanger zijn voor de oude panterprint broek die ik altijd droeg. Deze is inmiddels versleten, maar ik wachtte al die tijd op een mooie look-a-like.

Nummer 3 – Het derde item is van het merk Kiomi. Een merk dat hele toffe kledingstukken heeft met te gekke printjes en kleuren. Door het printje met de verfspatten en de hoge taille sprak hij me enorm aan. Het is dan misschien geen typische vintage look, maar vanwege de flare mouwtjes en de dusty look vond ik hem er zeker tussen passen. Dit jurkje heb ik gevonden op Zalando.

Nummer 4 – Tegenwoordig ben ik gek op spijkerjasjes. Het lijkt me echt tof om er eentje te scoren in het voorjaar. Dit zwarte jasje is door het teddy kraagje ook nog fijn om op de koudere dagen te dragen. De studs, ook al is het een oude trend, geven het jasje voor mij de finishing touch. Hierdoor heeft het spijkerjasje iets unieks en valt hij zeker op tussen alle anderen. Dit jasje is van Topshop en te bestellen via Zalando.

Nummer 5 – De nieuwe collectie van Josh V is er echt eentje om verliefd op te worden. Mijn favoriet op dit moment is het CICI T-shirt met de tekst ‘millenial’. Verder ben ik heel benieuwd naar de rok, de blouse en de tasjes; deze staan op dit moment nog niet online. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de gehele collectie online staat en moet me echt inhouden om het niet allemaal in één keer te bestellen.

Nummer 6 – Scotch & Soda heeft enorm veel items in deze stijl. Ik vond met name deze top enorm leuk! Het is een roestkleurige top met rood en blauwe strepen. Op de linkerschouder zit een zwarte rits. Deze top is op dit moment in de sale! 

Nummer 7 – De wijd uitlopende broek is van Selected Femme. Ik ben altijd bang dat ik dit soort broeken niet kan hebben vanwege mijn lengte. Ik ben maar 1 meter 62, dus vandaar. Alleen ik begin dit soort broeken wel steeds leuker te vinden! De strepen in de broek zouden mij in ieder geval langer laten lijken en je kunt hem ook nog eens perfect combineren met een paar heels. Ik blijf er nog even over twijfelen, hij is in ieder geval verkrijgbaar bij Otto.

Nummer 8 – Hoe tof is deze witte blouse met rode lippen? Ik vind dit echt een typisch item met een vintage vibe. Deze blouse van Topshop is verkrijgbaar bij Zalando en is een heel fijn basic item voor in iedere kledingkast.

Nummer 9 – Ik heb nog nooit iets bij Guts & Gusto besteld, maar ze hebben altijd prachtige items! Zo vind ik op dit moment Blouse Kongo echt prachtig! Deze blouse is in één van mijn favoriete kleuren en door het riempje wordt je taille enorm mooi geaccentueerd. Als de warmere dagen dichterbij komen, dan ga ik deze blouse zeker bestellen.

Nummer 10 – Een mooi accessoire kon in dit overzicht niet ontbreken. Laatst ontdekte ik de webshop The Goods, waar ze echt allerlei unieke kledingstukken en accessoires hebben. Ik vind het rode fluffy vest echt geweldig, maar ik denk dat ik er dan uitzie als een enorme rode teddybeer. Daarom heb ik in dit overzicht gekozen voor het suède groene tasje met gouden sterren. Hij zou bij veel van de bovenstaande kledingstukken en outfits echt geweldig staan!

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Rosan Castien

    Nummer 8 en 9 zijn mijn favorietjes! Heel leuk!

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP