fbpx

Cibdol Oil

WISHLIST ZWIJNENBURG MODE

Wishlist Zwijnenburg Mode

Zwijnenburg Mode is een winkel in Meerkerk, maar heeft ook een eigen webshop. Op deze webshop heb je een heel divers assortiment, zo vind je onder andere de merken Supertrash, Tommy Hilfiger, Esprit en Vero Moda terug. Oftewel een webshop met high-end en budget producten, voor ieder wat wils. Ik heb een wishlist samengesteld met de items die op dit moment in mijn kledingkast mogen hangen. Was het maar zo makkelijk hè? 

Voor haar

WISHLIST ZWIJNENBURG MODE
Zwijnenburg Mode heeft meer dan 100 pagina’s aan damesmode. Ik heb hele diverse kledingstukken gezien; van chique jurken naar comfy truien. Het is altijd heerlijk om een webshop te hebben met zoveel merken onder één dak. Mijn wishlist voor haar is dan ook een mengeling van verschillende merken.

Op de eerste afbeelding staat links een jas van SuperTrash. Als ik geld had voor deze jas, dan had ik hem besteld. Wat een prachtige chique, maar helaas ook prijzige, jas. Het tweede item is een lang vest van Expresso, heel comfortabel en perfect voor deze herfstachtige dagen. Het derde kledingstuk is een jurk van Maison Scotch, deze jurk vind ik vooral heel mooi door de combinatie van zwart en grijs. Daarnaast heeft de jurk lange mouwen, dit is natuurlijk ideaal als het wat kouder is.

Op de tweede afbeelding ben ik gegaan voor een top met lange mouwen van Tommy Hilfiger. Deze heb ik gecombineerd met een grijze rok van SuperTrash. Daarnaast heb gekozen voor deze oversized jas van Esprit, die ik ook met moeite kan weerstaan. Hetzelfde geldt voor de Maruti Gimlet schoenen, die ik al een tijdje op het oog heb.

Voor hem

WISHLIST ZWIJNENBURG MODE
Zwijnenburg Mode heeft naast damesmode, ook hele mooie mannenmode. Dit is natuurlijk geen wishlist voor mezelf, maar het lijkt me heel aangenaam om een man in deze outfit te zien, hint hint. Het is een wat prijzige outfit, maar dat ligt waarschijnlijk aan mijn smaak. De jas, de pullover en de blouse zijn van PME Legend. Dit vind ik voor mannen echt een mooi en stoer merk. De broek is van G-Star en de schoenen zijn van Timberland. Dit zijn ook echt schoenen die ik de laatste tijd niet meer uit m’n hoofd krijg.

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Rebecca

  Zelf heb ik nog nooit gehoord van Zwijnenburg, maar ze verkopen erg mooie items!

 • avatar
  Mirjam

  Leuke outfit! Vind stiekem die panter schoentjes ook erg tof ;)

 • avatar
  Dana

  Mooie outfit! Ik zou het zo dragen :)

 • avatar
  Simone

  Ik vind vooral die donkerblauwe jas heel erg mooi!

 • avatar
  manon

  Oh die top met die rok vind ik zo leuk!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP