fbpx

Cibdol Oil

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

Yves Saint Laurent Black Opium

Een geur die ik bestelde bij de Douglas direct na mijn vakantie. Hij was in de aanbieding! Tsja, dan moet je er wel gek op zijn. Yves Saint Laurent Black Opium is mijn nieuwe liefde. De liefde die ik iedere dag bij me draag en die ik iedere dag heerlijk vind ruiken. Be who you want to be, want met deze geur kom je precies waar je wilt zijn. Deze zoete geur, met haar stoere uiterlijk, prepare.

Het parfum

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM
[su_quote]    Gevaarlijk hedendaags, Black Opium is met zijn koffie, vanille en oranjebloem bijzonder verslavend. Bezwijk aan deze geur en laat u meenemen in haar extatische spoor van elegantie en moderniteit.[/su_quote]

Het parfum is voor een gewaagde vrouw. Een vrouw die risico’s durft te nemen en klaar is voor de uitdaging. Een vrouw die de casual outfit kan rocken, maar zich tegelijkertijd fijn zou voelen in een jurkje met high heels. Nooit bang, maar altijd klaar voor de volgende stap. De geur past bij de vrouw die hem draagt, én anders past deze vrouw zichzelf aan.

Het flesje

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM
Het flesje van Yves Saint Laurent is betoverend mooi. Met zwart als basiskleur en een hele laag glitters past hij echt bij een look voor het uitgaan. Tegelijkertijd heeft het flesje iets romantisch door de rozige kleur van het parfum. Dit is toch echt een van de mooiste flesjes tussen mijn parfumcollectie. Ik ben niet alleen blij met de geur, maar ook met het flesje.

De geur

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM
Ik vind de geur echt fantastisch, anders had ik hem natuurlijk niet aangeschaft. Het is een krachtige, zoete en pittige geur. Een parfum met koffie en vanille klinkt al geweldig, ik drink niet voor niets altijd een Vanille Latte. Het is een geur die bij me past, maar toch compleet anders is dan de andere geuren uit mijn collectie. De geur heeft veel in zich, hij is lekker voor een avondje uit, maar ook voor een dagje op kantoor is hij geschikt. Ik ben enthousiast, en als ik jou was dan zou ik snel naar de winkel rennen om hem te halen.

Yves Saint Laurent Black Opium is verkrijgbaar bij Douglas voor €78,30 (50 milliliter).

 • Reacties ( 10 )

 • avatar
  Beauty Treasures

  Ik heb hier al eens een staaltje van gehad, aangename geur!

 • avatar
  Babs

  Mijn eerste luxe parfum wat van YSL…Opium. Nu ruikt deze niet meer zo lekker bij mij, maar Black Opium? Die staat ook serieus op mijn wensenlijstje!Hij is super!

 • avatar
  Milou

  Ah, zoooo’n lekker geurtje! Ik heb m aan mn moeder gegeven, maar stiekem wil ik m zelf ook heel graag!!

 • avatar
  Lisa

  Oh alleen het flesje ziet er al mooi uit hihi <3 Ik ben zelf ook echt gek op parfums met vanille geur. En een parfum die zowel geschikt is voor op werk als voor een stapavond…. daar zeg ik nooit nee tegen :)
  Mijn favoriete geur op dit moment is loverdose tattoo van Diesel, die is ook zo lekker!
  Liefs

 • avatar
  Amy – The Pink Perfectionist

  Deze geur lijkt me echt heerlijk!

 • avatar
  Dana

  Ik wil hem alsnog een keer proberen, de flacon zelf ziet er al geweldig uit!

 • avatar
  Manon

  Ik wil deze ook zo graag!!!!!

 • avatar
  Lotje

  Het flesje is echt geweldig! Ik ben heel benieuwd naar de geur!

 • avatar
  thebeautyblognl

  Hij ziet er prachtig uit! <3

 • avatar
  Fabienne

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind dit parfum ook erg lekker.

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP