fbpx

Cibdol Oil

20 REDENEN VOOR EEN EFTELING ABONNEMENT

20 redenen voor een Efteling abonnement

Een abonnement op de Efteling. Ik moest er eerst lang over nadenken, maar Roel had me toch overtuigd. Blijf het wel leuk als je er zo vaak heen gaat? Zijn de achtbanen dan op een gegeven moment niet saai? Ik twijfelde, maar nu ik meer dan een jaar een abonnement heb wil ik niet meer terug. Het voelt voor mij echt als ontspanning. Een wandeling door het park, maar dan een stuk groter als ieder park bij mij in de buurt. Dit keer op deze mooie zaterdag, de 20 redenen voor een Efteling abonnement!

 1. Je kunt gaan wanneer je wilt, zelfs als je pas om 11 uur uit je bed kruipt kun je nog gaan.
 2. Je blijft op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, ik wil sowieso de nieuwe achtbaan als één van de eerste proberen.
 3. Het voelt net zo fijn als een wandeling door het park.
 4. Je kunt je vermaken met heel veel ritjes in de achtbaan, of een dagje met alleen rustige attracties.
 5. Je weet alle rustige plekjes waar je eventjes kunt zitten of outfitfoto’s kunt maken.
 6. Een abonnement is zijn geld waard.
 7. Je kunt zo vaak gaan als je wilt, iedere week of één keer per maand.
 8. De achtbanen blijven spannend, ik kan blijven gillen in Joris en de Draak.
 9. Je verveelt je nooit meer, want je kunt altijd een dagje weg.
 10. De Winter Efteling of het Negen Pleinen Festijn, je maakt het allemaal mee.
 11. Het is zo’n mooi park om foto’s te maken, ik heb altijd foto’s voor mijn artikelen.
 12. Er zijn zoveel dieren, ik ben helemaal fan van de pauwen, maar dit weekend ga ik opzoek naar de uilskuikens.
 13. Je kunt gratis naar andere pretparken, zoals bijvoorbeeld Europa Park.
 14. Je raakt vanzelf verliefd op ieder stukje uit de Efteling.
 15. We moeten accepteren dat Europa Park en Disneyland een beetje ver weg zijn.
 16. Je ouders kunnen niet zeggen dat je te weinig naar buiten gaat.
 17. Een hele dag wandelen dat is pas een goede work-out.
 18. Het is makkelijker om je Blond Amsterdam Efteling collectie compleet te krijgen.
 19. Ik vermaak me altijd; lachen, gieren, brullen.
 20. Het is het leukste uitje met jouw vriendje, je vrienden of je familie en je kunt ze ook nog eens meenemen met korting.
 • Reacties ( 12 )

 • avatar
  alexa

  haha wat leu dat je hier een artikel aan hebt gewijd, nu ben ik benieuwd hoe duur is zo’n abbo?

  • avatar
   Esmée

   Een abonnement is €165 per persoon. Echt de moeite waard! x

 • avatar
  Gina

  Wat een leuk artikel en hele goede redenen! Ik ben 24 jaar maar ik blijf het leuk vinden!! :P

 • avatar
  Rianne

  Leuk haha! Ik had er eigenlijk nooit zo over nagedacht. Het is inderdaad wel ideaal als je dicht bij zo’n pretpark woont, helaas heb ik er niet echt een in de buurt..

 • avatar
  Robin

  Sinds dat ik 3/4was toen mijn 10 hadden wij ook een abonnement omdat mijn opa en oma vlakbij woonde. Je zou kunnen zeggen dat ik er half opgegroeid ben want we gingen echt vaak. Nadat mijn oma overleden was en het voor mijn ouders te duur werd hebben we geen abo meer. Zelf kom ik nog wel 2/3 keer per jaar in de Efteling en voor mij voelt dat gewoon als thuis komen. Ik geniet dan volop van de omgeving en de attracties vervelen mij niet.
  Later als ik er niet ver vanaf woon en het geld ervoor heb zou ik wel graag weer een abo willen!

 • avatar
  Amanda

  Efteling is zo leuk! Als ik dichtbij zou wonen, zou ik denk ik ook wel een abonnement willen. Maar nu moet ik anderhalf uur rijden en dat vind ik toch nog wat ver. Maar super dat jij wel een abonnement hebt!

 • avatar
  maroussia

  Ik vind de efteling het saaiste pretpark wat er is haha en ik woon er ook nog ver vandaan. Maar toch wel leuk dat je een abbonement hebt :)

 • avatar
  Lisa

  Ik ben nog nooit in de Eftelin geweest, erg hè?

 • avatar
  Carola

  Leuk artikel! Ik had vroeger ook een abonnement op de Efteling, vond het altijd geweldig om er heen te gaan. Nu ben ik er al een aantal jaar niet meer geweest, geen idee waarom niet eigenlijk haha. Ik vind het zo leuk dat jij er outfit foto’s maakt! Echt leuk bedacht! Het lijkt mij eigenlijk ook best wel een leuk idee een keer naar de Efteling te gaan met mijn camera en dan foto’s te maken. (gewoon van de natuur enz) Ik ben alleen bang dat er iets met mijn camera gebeurt als ik in attracties zou willen. Hoe doe jij dat?

  • avatar
   Esmée

   In de meeste attracties neem ik mijn tas gewoon mee, hier zit mijn camera in. In de Python mag je je tas bijvoorbeeld niet meenemen, maar daar kan je je tas in een daarvoor bestemde kist zetten. Tot nu toe is er nog nooit wat gebeurd, maar vaak kunnen andere mensen niet bij de tassen, omdat ze niet aan de uitstapkant komen als ze niet aan de beurt zijn geweest. x

 • avatar
  Jennifer

  Leuk om dit te lezen, zelf vind ik ook altijd erg leuk in de efteling!

 • avatar
  Nienke

  Leuk artikel! Ik heb ook jaren lang een abonnement gehad, samen met m’n vriendengroep. Dan gingen we op een vrije dag gewoon met z’n allen op de fiets naar de Efteling en zaten we desnoods de hele middag op een grasveldje, heerlijk was dat! Op de dag dat Joris en de Draak open ging ben ik na school met een vriend naar de Efteling gegaan, zijn we 5 keer in Joris en de Draak gegaan en zijn we weer naar huis gegaan, haha, zo fijn dat dat dan gewoon kan :) Ben er nu zelf helaas ook al bijna 2 jaar niet geweest…

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP