5 leuke Valentijnscadeautjes voor mannen

5 leuke Valentijnscadeautjes voor mannen

Valentijnsdag staat alweer voor de deur. Nog een week en dan kunnen we onze geliefde verrassen met een leuk cadeautje of een dagje uit. Heb je nog geen idee wat je wilt geven? Dan hierbij 5 leuke Valentijnscadeautjes die je aan een man kunt geven.

1. Een sportboek

Zelfs de mannen die niet vaak met een boek op de bank zitten, kun je blij maken met een sportboek. Ik geef geregeld sportboeken tijdens verjaardagen, Kerstmis en het zou ook zeker een geschikt cadeau zijn voor Valentijn. Wat dacht je van het nieuwe boek over Rico Verhoeven, of misschien toch zo’n bestseller als “de Wereld volgens GIJP“?

2. Playstation PlayLink

De vier games van Playstation PlayLink heb ik zelf voor Kerstmis gekregen. Het is een box met vier verschillende games en tijdens ieder avondje met vrienden of familie een groot succes. Het zijn vier compleet verschillende games en daardoor is het zo leuk om cadeau te doen. Daarnaast is het qua prijs ook nog eens aantrekkelijk.

3. Ondergoed

Kom je ook geregeld boxers van je vriend tegen die compleet versleten zijn? Een mooi moment om nieuw ondergoed voor hem uit te kiezen en het voordeel is, dat je nu zelf kunt kiezen wat je mooi vindt. Ik vond bijvoorbeeld de derde boxer van Calvin Klein met de kleine hartjes wel heel geschikt als Valentijnscadeautje. De boxers zijn stuk voor stuk verkrijgbaar bij Twyst.nl.

4. Parfum

Parfum is een vrij standaard cadeautje, maar soms kan het leuk zijn om te geven. Misschien heeft hij niet zoveel geurtjes meer, of mist hij nog een geurtje voor speciale gelegenheden. Ik vind zelf de parfum van Hugo Boss genaamd “Bottled” echt heerlijk! Een echte klassieker.

5. Horloge

Een horloge kan lastig zijn om cadeau te doen, maar je kunt er eventueel ook samen eentje uitzoeken. Zo heb ik meerdere horloges die ik echt niet lekker vind zitten, maar die ik wel enorm mooi vind qua uitstraling. Ieder horloge zit anders en voelt anders aan. Zo is er ook veel verschil tussen bijvoorbeeld een zilver horloge of een horloge met een leren bandje. Het is maar net wat je zelf het fijnste vindt. Ik vond dit horloge met het groene bandje van Tommy Hilifiger wel erg tof. Hij lijkt stiekem ook op mijn Cluse horloge, dus dat zou mooi matchen.

Wat geef jij jouw vriend of man cadeau?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Manon

    Wat een leuke cadeaus voor de mannen. Ik vind het vaak heel erg moeilijk hoor

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP