Valentijnscadeau voor je vriend: 10 tips

Valentijnscadeau voor je vriend: 10 tips

Een Valentijnscadeau voor je vriend kan heel lastig zijn. Je wilt natuurlijk niet verklappen dat je een cadeautje gaat halen, dus daarom hierbij 10 super leuke tips. 

Valentijnscadeau voor je vriend

Een Valentijnscadeau voor je vriend kan heel lastig zijn. Je wilt natuurlijk niet verklappen dat je een cadeautje gaat halen, dus daarom hierbij 10 super leuke tips. 

1. Kaartjes voor een voetbalwedstrijd

Het leukste cadeau wat mij betreft zijn twee kaartjes voor een voetbalwedstrijd. Dit kan bijvoorbeeld van de voetbalclub zijn waar je vriend fan van is, of een voetbalwedstrijd in een stadion die hij nog heel graag wilt zien. Een leuke bonus? Je hebt meteen een leuk uitje voor met z’n tweeën.

2. Een comfortabele trui

Het lijkt erop dat het voorlopig nog wel koud is in Nederland. Een goede gelegenheid om je vriend te trakteren op een nieuwe trui. Deze trui van Ballin’ ziet er super comfortabel uit en past tegelijkertijd perfect op een jeans. Een fijne trui om binnen en buiten te dragen! Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen tussen de stoerste herenkleding als deze trui niet helemaal jouw ding is.

3. Smartwatch

Als hij nog geen smartwatch in zijn bezit heeft, maar wel gek is op de laatste gadgets, dan is dit echt een Valentijnscadeau voor je vriend! Deze Fossil smartwatch kun je volledig aanpassen aan jouw stijl, je kunt er berichtjes mee lezen, telefoontjes mee beantwoorden en nog veel meer.

4. Portemonnee

Mannen en portemonnees. Ze lijken er op de één of andere manier niet zuinig mee om te gaan. Wel één voordeel, want jij kunt een nieuwe uitkiezen. Ik heb wel gemerkt dat lederen portemonnees echt langer meegaan, dus deze Ted Baker portemonnee is een mooie investering.

5. Bier of andere drankjes

Een iets goedkoper cadeau, maar niet perse minder leuk is een bierpakket of een ander drankje. Wanneer je vriend een bepaalde biersoort erg lekker vind, dan vind het vast niet erg om nog wat andere merken uit te proberen.

6. Ultimate Eatlist

Liefde gaat door de maag, toch? Dit Lonely Planet boek genaamd de Ultimate Eatlist is dan ook echt iets voor mannen. In dit boek staan de 500 beste gerechten ter wereld. Nu hopen dat dit nog wat leuke reisjes oplevert!

7. Rugzak

Deze rugzak van Eastpak ziet er super mooi en stevig uit. Als zijn tas aan vervanging toe is, dan kun je hem een nieuwe tas cadeau doen. Deze tas is heel handig voor naar school of werk.

8. Koffiezetapparaat

Een ander origineel Valentijnscadeau voor je vriend is een koffiezetapparaat. Misschien is hij gek op koffie, maar kan zijn machine thuis nog wel net een tandje beter. Je hebt tegenwoordig luxe uitvoeringen waar je de lekkerste cappuccino uithaalt of die je zelfs met je smartphone kunt bedienen.

9. Houten wekker met oplader

Ik ben normaal gesproken niet van de talloze gadgets die je tegenkomt als je zoekt op cadeaus voor mannen, maar ik vond deze houten wekker met oplader wel de moeite waard. Op deze klok kun je drie verschillende wekkers instellen, de temperatuur bekijken en al je apparaten draadloos opladen. Zeg die kabels maar eindelijk gedag!

10. Games en accessoires

Met games en accessoires zit je als Valentijnscadeau voor je vriend nooit verkeerd! Ik vond deze Spiderman game in combinatie met de rode controller te leuk om niet in deze lijst op te nemen.

Nog opzoek naar andere Valentijn tips? Bekijk dan snel het artikel met 5 leuke Valentijnscadeautjes!

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP