5 TIPS VOOR EEN PERSOONLIJK CADEAU

5 tips voor een persoonlijk cadeau

Niets is leuker dan een persoonlijk cadeau. Iets wat je constant herinnert aan de persoon die het cadeau aan je gaf, of aan het moment waarop het cadeau werd gegeven. Ik ben zelf groot fan van persoonlijke cadeaus, zo heb ik een ketting met de naam van mijn vriend, die ik tijdens onze eerste vakantie heb gekregen. Deze ketting draag ik na zes jaar nog steeds, gewoon door de persoon en het moment. Vandaag geef ik jullie 5 originele en leuke tips voor een persoonlijk cadeau. 

Blond Amsterdam

Het servies van Blond Amsterdam is natuurlijk al leuk om cadeau te geven, maar je kunt het servies ook personaliseren. Zo kun je een mok, voorraadpot, bord, schaal, theepot, taartplateau en een tegel laten ontwerpen. Blond Amsterdam wordt altijd met de hand gemaakt, dus jouw foto’s en ideeën zullen worden uitgewerkt. Ontzettend leuk om cadeau te doen aan je beste vriendin, een familielid, of gewoon aan jezelf.

Sieraden

Als je een verjaardag van iemand die dol is op sieraden, dan is het natuurlijk leuk om een persoonlijk sieraad te geven. Zo kun je een leuke ketting geven met je naam of een bepaald symbool, maar ook een ring die je vaak net wat verder kan personaliseren. Zo kun je in de ring een naam laten graveren, bijvoorbeeld van jezelf of de naam van de jarige. Of je kunt een speciale tekst in de ring laten graveren, zoals de favoriete quote van de jarige. Ringen kunnen natuurlijk gedragen worden door mannen en vrouwen, ik vermoed ook dat de meeste mannen eerder een ring dragen dan een ketting. Een speciale vriendschapsring is zeker een aanrader!

Mokken

Aangezien Blond Amsterdam niet voor veel mannen is weggelegd, kun je natuurlijk ook een andere mok cadeau geven. Tegenwoordig heb je veel verschillende websites waarop je jouw mok kan laten bedrukken. Zelf vind ik de nieuwe hype, de magische mok, heel leuk om cadeau te geven. De mok is op het eerste gezicht een standaard zwarte mok, maar zodra de jarige een warme drank inschenkt verschijnt de gepersonaliseerde tekst. Dit is overigens ook heel leuk met een bepaald logo, bijvoorbeeld een logo van zijn of haar eigen bedrijf of favoriete band.

Foto’s

Met foto’s kun je natuurlijk altijd hele leuke cadeaus samenstellen. Dan heb ik het niet over de standaard cadeautjes, maar meer over dingen als fotoboeken of een scrapbook. Hoe leuk is het als je een fotoboek samenstelt van alle selfies die je maakte samen met je beste vriendin, of een fotoboek met foto’s van het begin van jullie vriendschap richting het heden. Super leuk om af en toe doorheen te bladeren en ook nog eens een cadeau die je niet snel zult krijgen. Hetzelfde geldt met een scrapbook, verzamel alle leuke herinneringen en voeg ze samen in één notitieboekje.

Reizen

DisclaimerIs diegene die je een cadeau wilt geven gek op reizen? Maak dan samen een mooie persoonlijke herinnering. Ga samen op reis, al is het een kleine stedentrip of iets waar diegene al jarenlang overpraat. Koop iets kleins, zoals een wereldbol of een sleutelhanger, en hang daar een coupon aan voor deze reis. Dan kun je na de verjaardag of andere gelegenheid afspreken wanneer jullie vertrekken.

 • Reacties ( 12 )

 • avatar
  Lauren de Bruijn

  Leuke tips! Mijn beste vriendin is gauw jarig en ik wil haar een gepersonaliseerd cadeau geven. Ik vind het idee met foto’s heel leuk en ik wil een van onze selfie’s op iets liefs te printen – op een kussen of zoiets. Dan kan ze erop slapen en dromen met mij erin kijken :)

 • avatar
  Marieke

  Zeer leuke tips! Ik ga er zeker aan beginnen.

  Ik denk dat ik binnenkort maar eens ga reizen.
  Een stedentrip naar Berlijn is een goed idee, niet waar?

 • avatar
  Maartje

  Leuk artikel! Voor vrouwen vind ik het altijd erg leuk om cadeautjes uit te zoeken omdat ik meestal wel iets leuks weet. Maar voor mannen vind ik dat wat lastiger, deze tips komen goed van pas!

 • avatar

  oeh, handig zeg!

 • avatar
  Merel Teunis

  Leuke tips!! Persoonlijk vind ik de weekendjes of dagjes weg als cadeautje vaak het gezelligst :)
  Leuk als je ook een kijkje zou nemen op mijn blog! Liefs x

 • avatar

  Hele leuke tips!

 • avatar
  irene

  Op reis gaan is sowieso leuk… al vind ik het voor n verjaardag wel duur, en vind mijn portemonnee dit op dit moment niet leuk.. haha

 • avatar

  Ik ben echt dol op het inpakken van cadeautjes! Nog leuker als je er een werkje van maakt hihi

 • avatar
  Valerie

  Ah dat laatste idee is super leuk om eens te doen! Die ga ik onthouden :)

 • avatar

  Jaa blond amsterdam! Foto’s in polaroid formaat laten printen kan je ook zo veel leuks mee :D

 • avatar
  Ilse

  Leuke ideetjes! Vooral het idee om samen op reis te gaan vind ik super!

 • avatar
  Manon

  Leuke tips! Foto’s geven is altijd heel erg mooi en persoonlijk

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP