fbpx

Cibdol Oil

DIARY #22: BLOND AMSTERDAM CHAOS

Diary #22: Blond Amsterdam chaos

Deze week moest er weer hard gewerkt worden aan mijn afstudeervoorstel, omdat het ik het 15 maart moet inleveren. Ik kreeg dan ook voor de laatste keer feedback en de zenuwen gieren al door mijn lijf. Daarnaast heb ik twee video’s opgenomen, waaronder mijn Blond Amsterdam stash. Mijn kamer was tijdens het opnemen één grote chaos, ik wist echt niet dat ik zoveel items had weggestopt in dozen. Enorm leuk om alles bij elkaar te zien en meteen een collectie foto te maken. 

Maandag


Maandag was vooral een werkdagje, waarop ik alleen deze foto en de foto van het artikel van zondag heb gemaakt. Verder ben ik heel de dag bezig geweest met het veranderen van mijn afstudeervoorstel. Ik wilde de opzet veranderen, dus ik heb een leeg document geopend en ben alles opnieuw gaan indelen. Uiteindelijk met een heel mooi resultaat, want het afstudeervoorstel was meteen voor iedereen een stuk duidelijker.

Dinsdag


Dinsdag heb ik een video opgenomen. Ik was alleen thuis, dus ik vond het fijn om daar gebruik van te maken. Ik nam mijn oogschaduw stash op, inclusief swatches. Het was heel veel werk, ik had het eerlijk gezegd een beetje onderschat. Alleen ik kan daardoor wel heel trots zijn op het eindresultaat, dat jullie binnenkort kunnen bewonderen op mijn YouTube kanaal. Ook maakte ik nog wat foto’s van mijn trui met mijn eigen logo, die jullie in dit artikel al konden zien.

Woensdag


Woensdag wilde ik mijn Blond Amsterdam stash opnemen. Ik had dit eigenlijk voor dinsdag gepland, maar die video kostte al zoveel tijd, dat ik het maar besloot te verplaatsen. Gelukkig maar, want met deze video ben ik ook heel lang bezig geweest. Ik had meer dan ik had verwacht, en het zullen uiteindelijk ook twee video’s worden. Vooral het opruimen was een chaos, ik ben daar wel 1,5 uur mee bezig geweest!

Donderdag


Donderdag moest ik naar school en ontving ik voor het laatst feedback. Het waren nog wat kleine dingetjes, maar verder was het eigenlijk heel positief. Ik kreeg best goede moed, maar op dit moment ben ik alweer zenuwachtig. De meningen kunnen altijd veranderen en daar ben ik echt bang voor. Deze foto plaatste ik trouwens op Instagram ter promotie voor deze winactie, ik zou zeker even kijken als ik jou was.

Vrijdag


Vrijdag begon ik weer met frisse moed aan mijn afstudeervoorstel. Ik heb er van 10 tot 15 uur aan gewerkt en toen vond ik het wel goed geweest. De rest van de dag heb ik niet veel meer gedaan, lekker afleveringen gekeken van Vampire Diaries en ‘s avonds genoten van een heerlijk wijntje.

Zaterdag


Zaterdag wisten Roel en ik niet goed wat we wilden doen. Uiteindelijk zijn we ‘s middags even gaan wandelen in het bos. Het zonnetje was echt heerlijk, wauw, zo mag het van mij echt iedere dag zijn. Het voelt als lente, alleen af en toe met een fris briesje. Zaterdagavond kwam mijn oma op visite, dus heb een avondje gezellig met familie doorgebracht.

Zondag


Zondag heb ik heerlijk tot 10 uur geslapen en ben ik daarna mijn bed uitgerold voor een dagje voetbal kijken. Zondag is echt één van mijn favoriete dagen, gewoon omdat ik dan écht niets doe wat met school te maken heeft. Even niets aan je hoofd, maar gewoon doen waar je zin in hebt.

 • Reacties ( 8 )

 • avatar
  Sven

  Hoi Esmee, hopelijk is het goed gegaan met je afstudeer voorstel! En leuk, zo’n weekoverzicht :)

 • avatar
  Jolien

  Weekoverzichten vind ik steeds hele leuke blogposts. Ik ga toch maar eens een kijkje nemen naar die winactie!

 • avatar
  Mariska

  Je hebt dan wel een flinke Blond stash! Wel echt super mooi allemaal :D

 • avatar
  kimmetjekims

  Wat heb je allemaal leuke dingen gedaan! Ik vind Blond Amsterdam zo leuk, mooie collectie heb je.

 • avatar
  Simone

  Ik ben heel benieuwd naar de video’s die je hebt opgenomen! Je Blond Amsterdam collectie is er volgens mij echt een om jaloers op te worden haha.

 • avatar
  Manon

  Wow wat heb je mooie blond amsterdam spullen!

 • avatar
  Suzanne

  Leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan. Wat een mooie collectie aan blond items!

 • avatar
  Sarah

  Wauw, wat een hoop Blond Amsterdam! Kan me goed voorstellen dat je daar lang mee bezig was. Een video opnemen duurt altijd een stuk langer dan je zou denken hè. Heel veel succes met je afstudeervoorstel, you can do it! :) XOXO

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP