fbpx

Cibdol Oil

8 tips voor meer spanning in bed

6 tips voor meer spanning in bed

Iedere relatie kent zijn struggles. Zo kan de spanning in bed ineens afnemen en liggen jullie iedere avond alleen maar door je tijdlijn te scrollen. Tijd om het seksleven eens op te spicen met deze 6 tips!

1. Praat erover

Het klinkt misschien spannend om dit voor de eerste keer te bespreken in een relatie, maar het is heel belangrijk om aan te geven wat je ergens van vindt. Oók als dit om je seksleven gaat. Geef jouw partner aan dat je de laatste tijd minder spanning voelt, zodat jullie er samen aan kunnen werken. Met z’n tweeën heb je vast nog meer ideeën om meer spanning te creëren, maar hierbij alvast wat tips om jullie op weg te helpen.

2. Maison jar met ideeën

Om meteen in te haken op de voorgaande tip: je kunt een maison jar maken met ideeën. Het leuke is als jullie hier beide verschillende briefjes indoen met jullie diepste verlangens. Wellicht heb je altijd al eens iets willen uitproberen of altijd al seks willen hebben op een specifieke plek. Je stopt dit, zonder dat je partner het ziet, in de maison jar. Wanneer jullie beide zin hebben in iets nieuws pak je er een briefje uit en de spanning kan beginnen!

3. Nieuwe standjes

Buiten de missionaris en doggy style zijn er nog veel meer standjes om te ontdekken. Op een gegeven moment merk je misschien dat je het al snel bij de makkelijkste positie houdt, terwijl er nog zoveel dingen zijn om uit te proberen. Ooit gehoord van het strijkijzer of de amazone?

4. Spelletjes voor in bed

Als je meer spanning in bed wilt, dan zijn er genoeg spelletjes én speeltjes voor in bed. Dildo’s kopen of extreme bondage speeltjes aanschaffen is niet meteen nodig, maar je kunt al met kleine dingen beginnen. Je kunt bijvoorbeeld samen een spel bedenken met dobbelstenen, waarbij ieder getal voor een bepaalde handeling staat, of eens experimenteren met een massagekaars.

5. Geen seks in bed

Het spreekt de titel een beetje tegen, maar in bed voelt het al snel ‘gewoontjes’. Het is seks in onze comfortzone om het zo te noemen. Je kunt beter met elkaar afspreken om even geen seks te hebben in bed, maar op andere nieuwe locaties. Wedden dat je seksleven zo een unieke wending krijgt?!

6. Een romantische avondje

Hoe langer je een relatie hebt, hoe gewoner het wordt dat je elkaar vaak ziet. In het begin is alles spannender, maar plan je ook vaker leuke romantische avondjes samen. Plan eens een romantisch avondje! Ga bijvoorbeeld samen eerst uitgebreid dineren of een avondje uit, speel daarna een spelletje met kaarslicht en de vibe is zo weer terug.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP