Lingerie tips voor de feestdagen

Lingerie tips voor de feestdagen

Je hebt een super mooi jurkje gevonden, maar de juiste lingerie voor eronder is nog een hele opgave. Ik help je uit de brand met tips voor onder andere een bh voor een laag uitgesneden jurk, bh voor een jurk met lage rug en dé oplossing voor een doorschijnende jurk. 

Bh voor laag uitgesneden jurk

Mey push-up bh – Magic push-up bh – Magic v-bra – Magic LUve bra

Voor een jurk met een diep decolleté heb je tegenwoordig speciale bh’s, zoals de Magic v-bra. Deze bh heeft een hele lage brede uitsnede, waardoor hij perfect matcht bij een laag uitgesneden jurk. Mocht je ook je rug of schouders vrij willen houden, dan kun je beter gaan voor een plak bh. Kijk voor deze bh’s van Magic en ander dames ondergoed bij ondermodeshoppen.nl. Hier hebben ze een heel uitgebreid assortiment aan dames ondergoed voor deze speciale gelegenheden.

Er zijn ook nog opties die je ook onder hedendaagse outfits kunt dragen. Zo kun je gaan voor een bh met smalle cups en een laag tussenstuk. Dit zijn veelal push-up bh’s, zoals deze van Mey en Magic. Door het lage tussenstuk past dit vaak precies onder een jurk of top met een lage uitsnede. 

Bh voor jurk met lage rug

Lingerie tips voor de feestdagen
Magic Partypack – Simone Pèrele bh met rugdecolleté – Hunkemöller bh – Magic wing bra

De struggle van een jurk met lage rug is dat je de bh-bandjes en de sluiting op je rug wilt verbergen. Je hebt hier verschillende tools voor om bijvoorbeeld de bandjes van je bh naar beneden weg te werken. Simone Pèrele heeft zelfs een bh met rugdecolleté waar de bandjes al op deze manier zijn weggewerkt. Hierdoor hoef je zelf niets meer te veranderen en ben je zo klaar!

Verder kun je natuurlijk weer kiezen voor een plak bh of een bh met hele mooie details op de rug. Hünkemoller heeft op dit moment verschillende bh’s in het assortiment met gekruiste bandjes of kanten details. Deze groene is mijn favoriet.

Oplossing voor een doorschijnende jurk

PrimaDonna body – Triumph push-up bh – Sloggi invisibles

Een doorschijnende jurk is gemakkelijk op te lossen. Zo kun je gaan voor huidkleurige lingerie of rode lingerie onder een witte jurk. Het is belangrijk dat je goed in de spiegel kijkt bij daglicht of de kleur of de vorm van je lingerie niet doorschijnt. Wanneer de vormen ook doorschijnen kun je het beste voor naadloze lingerie gaan, zoals de Sloggi invisibles.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP