Dit zijn de 7 nieuwe acteurs in 13 Reasons Why

Dit zijn de 7 nieuwe acteurs in 13 Reasons Why

We moeten nog even geduld hebben. Het tweede seizoen van 13 Reasons Why komt pas in 2018 uit, maar we krijgen wel alvast een voorproefje. Dit zijn namelijk de 7 nieuwe acteurs en hun rollen in het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why.

Anne Winters als Chloe

De 23-jarige Anne Winters uit Dallas is de eerste nieuwe actrice uit het seizoen. Anne Winters heeft onder andere rollen gespeeld in The Fosters en Wicked City. Anne neemt in 13 Reasons Why de rol van Chloe op zich. Chloe is een prachtige it-girl en hoogstwaarschijnlijk één van de populairste dames op Liberty High. Zo wordt ze in het tweede seizoen de hoofd-cheerleader.

Bryce Cass als Cyrus

Bryce Cass is op dit moment 19 jaar en hij komt ook uit Dallas. Op internet staan veel foto’s van een aantal jaar terug, destijds speelde hij onder andere in The Guardian. Vorig jaar heeft hij nog wel in een televisiefilm en -serie gespeeld. Alleen dit waren ook geen grote rollen. In de titel 13 Reasons Why zal hij zijn eerste grote rol op zich nemen, namelijk de rol van Cyrus. Cyrus is een jongen op school die vaak in de problemen komt, een echte rebel.

Chelsea Alden als Mackenzie

Chelsea Alden is onder andere bekend van American Horror Story en The Ranch. In 13 Reasons Why gaat ze Mackenzie spelen, de oudere zus van Cyrus. Mackenzie is een slimme, coole en artistieke meid, die absoluut niet op haar mondje is gevallen. Ze laat mensen altijd precies weten wat ze denkt.

Samantha Logan als Nina

Samantha Logan is 20 jaar en komt uit Boston. Ze is onder andere bekend uit The Fosters en Teen Wolf. Samantha speelt Nina en dat is een echte atlete. Heel interessant om dit te lezen, want misschien gaan we dit wel terugzien in de serie. Alleen dat is niet alles, ze draagt namelijk een geheim met zich mee.

Kelli O’Hara als Jackie

Kelli O’Hara is 41 jaar en komt uit Elk City. Ze heeft onder andere gespeeld in Sex and the City 2 en The King and I. Kelli gaat Jacky spelen: een slimme, warme en gepassioneerde advocate voor slachtoffers van pesters.

Allison Miller als Sonya

Allison Miller is 31 jaar en komt uit Rome. Allison is onder andere bekend uit Incorporated en Terra Nova. Allison speelt Sonya in 13 Reasons Why: een slimme, ambitieuze en jonge pleiter. We zijn heel benieuwd wat dit allemaal te betekenen heeft!

Ben Lawson als Rick

Ben Lawson is 37 jaar en komt uit Brisbane. Hij is onder andere bekend van No Strings Attached en Modern Family. Ben neemt de rol van Rick op zich. Rick is de basketbal coach van Liberty High.

Dit waren de 7 nieuwe acteurs die we in 2018 terug gaan zien in het tweede seizoen van 13 Reasons Why. Wij zijn heel erg benieuwd hoe deze acteurs het straks daadwerkelijk gaan invullen!

Bronnen: Netflix en Variety

39 Shares
  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
39 Shares