Het Charlie and the Chocolate Factory palette komt eraan

Het Charlie and the Chocolate Factory palette komt eraan

zet hem maar snel op jouw verlanglijstje

Fans van Charlie and the Chocolate Factory opgelet! Storybook Cosmetics is weer bezig met een nieuw palette en dit keer staat hij helemaal in het teken van deze fantastische film.

Eind juni publiceerde Storybook Cosmetics een foto op Instagram met het nieuws dat er een Sjakie en de Chocoladefabriek palette aankwam. Op deze foto was enkel de buitenkant van het palette te zien, maar alleen vanwege de buitenkant wil je dit palette al in je stash hebben. Het is een wit palette met bronzen belettering en een tekening op de voorkant. Deze tekening is hetzelfde als de tekening op het originele boek van Charlie and the Chocolate Factory.

De buitenkant is dus al een pareltje om te zien, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de inhoud. Deze snoepachtige kleuren zal de stash van iedere fan gegarandeerd opvrolijken. De kleuren zijn opvallend, maar wel heel draagbaar. Gisteren liet Storybook Cosmetics voor het eerst de binnenkant van het palette zien. Als je het boek openslaat komen er 12 verschillende kleuren naar voren. De kleuren zijn licht en kleurrijk, maar ook donker en warm. Tijd om even weg te zwijmelen bij het palette en de swatches…

🍭🍬🍫🍭🍬🍫🍭🍬🍫❤️

Een bericht dat is gedeeld door @storybookcosmetics op

De kleuren zijn stuk voor stuk enorm gepigmenteerd. Daarnaast oogt de structuur heel zacht en brengt het volgens mij met één veeg al prima aan. Zonder dat we het wisten was de laatste foto al eerder geplaatst, dan de foto over de lancering van het palette. Toch zijn dit precies de swatches die in het palette gebruikt zijn. Een slimme tactiek en een prachtig palette. Nu nog even wachten op de definitieve lancering, we keep you posted! 

Bron beeldmateriaal: Katie & Storybook Cosmetics

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  rosanne

  Wauw ziet er erg leuk uit!

 • avatar
  Dana

  Leuk om te zien! Ik vind de kleurencombinatie ook erg mooi :)

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
4 Shares