8 inspirerende boeken voor vrouwen

8 inspirerende boeken voor vrouwen

Eén van mijn doelen voor 2019 is mezelf verder ontwikkelen. Ik wil er dan ook vaker een boek bij pakken. Op mijn verlanglijstje staan onder andere deze 8 inspirerende boeken voor vrouwen. 

1. Twisting Reality

Het eerste boek uit het lijstje boeken voor vrouwen is het vervolg op Imagine. Shoot. Create. van Annegien Schilling, genaamd Twisting Reality. Annegien is het gezicht achter het inspirerende Instagram account @fetching_tigerss. Op dit account deelt ze de meest indrukwekkende zelfportretten en in dit boek helpt ze jou om dit ook te bereiken. Ze legt hierin namelijk uit hoe je de foto’s maakt en bewerkt.

2. Work Hard, Play Hard

Eén van mijn motto’s is absoluut work hard, play hard. Toen ik dit boek in de winkel zag liggen moest ik hem wel even oppakken. Danique Bossers is de oprichtster van Most Wanted. Deze webshop begon met enkel wat T-shirts en accessoires, maar is nu uitgegroeid tot een groot merk waar je niet omheen kunt. Een succesverhaal dat niet alleen gaat over de hoogtepunten, maar juist ook de tegenslagen vertelt. Het boek spreekt me daarom enorm aan en ik wil deze het liefst zo snel mogelijk lezen.

3. InstaStyle

InstaStyle is het boek van Tezza over het groeien op Instagram, het opbouwen van je eigen merk en hoe je een influencer wordt door het gebruik van je persoonlijkheid, mooie foto’s en een prachtige matchende grid. Tezza heeft zelf meer dan 650k volgers en al haar foto’s zijn stuk voor stuk anders, afwisselend en mooi. Ik volg haar al jarenlang en ben ook heel benieuwd naar dit inhoud van dit boek!

4. From Blog to Brand

In 2013 startte Laurentine haar eigen blog, waarna ze al snel begon met het maken van haar eigen creaties en het starten van een pop-up store. Deze pop-up store groeide uiteindelijk uit tot een webshop met drie fysieke winkels. Afgelopen jaar heeft ze Clouds of Fashion verkocht, maar je kunt de tips en tricks van deze powervrouw nog wel lezen in het boek From Blog to Brand.

5. Let’s Focus

Handleidingen over fotografie staan vaak vol met technische termen of lezen totaal niet lekker weg. Het boek Let’s Focus staat vol met mooie foto’s en er wordt op een fijne manier van alles uitgelegd over fotografie. Zo leer je onder andere hoe de instellingen van je camera werken, hoe je het beste foto’s kunt maken met je smartphone en hoe je de beste landschapsfoto maakt.

6. Super Olcay

In het lijstje met 8 inspirerende boeken voor vrouwen mag Super Olcay natuurlijk niet ontbreken. Deze powervrouw heeft zelf een internationaal modemerk op de kaart gezet. Dat ging niet zonder vallen of stoten, dus naast haar succesverhalen, zoals dat het merk werd gedragen door Kim Kardashian en Victoria Beckham, vertelt ze ook over haar fouten, lessen, ervaringen en geeft ze talloze tips. Een musthave voor jonge vrouwen die dromen en werken aan hun eigen business.

7. Instaproof

Het boek Instaproof heb ik al overal voorbij zien komen. Ik hoor van velen dat het echt een aanrader is en bij mij staat hij dan ook erg hoog op het lijstje. In dit boek leer je in 15 stappen toe te werken naar insta(nt) succes op Instagram. Dit keer niet alleen gericht op fashionista’s, maar juist op iedereen en iedere soort business.

8. Lees dit als je…

Lees dit als je… is een serie over fotografie bestaande uit 4 boeken. Het boek dat mij het meest aanspreekt is Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram. Opnieuw een boek over Instagram, maar dit keer op een manier waardoor iedereen het begrijpt. Het boek staat vol geheimen en tips van vijftig succesvolle Instagram en daardoor ben ik erg benieuwd naar de inhoud.

Dit was mijn overzicht van 8 inspirerende boeken voor vrouwen en tevens deel van mijn boeken wishlist. Het zijn leerzame boeken, maar ze zijn tegelijkertijd ook heel motiverend en daardoor krijg je meteen zin om aan de slag te gaan.

Welk boek staat op jouw verlanglijstje?

8 inspirerende boeken voor vrouwen8 inspirerende boeken voor vrouwen=
  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Lindsey Beljaars

    Hele fijne boeken. Ik heb net het boek van Danique Bossers uit, echt een leuk boek!

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP