Mijn doelen voor 2019

Mijn doelen voor 2019

Een gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik ben er helemaal klaar voor, want mijn doelen voor 2019 zijn uitgeschreven en ik deel ze vandaag met jullie!

Planningen maken

Er staat ieder jaar wel iets met plannen op mijn lijstje met doelen. Dit komt doordat ik nog steeds opzoek ben naar de manier die het beste bij mij past. Er zijn dit jaar een paar keer onverwachts wat dingen op de planning gekomen, waardoor soms geen artikel online kwam.

Eén van mijn doelen voor 2019 is maandplanningen maken voor mijn blog, maar ook planningen per dag wanneer ik daar behoefte aan heb. Het liefst zou ik ongeveer een maand voorlopen met mijn blog, zodat ik meer ruimte heb voor creativiteit en andere bezigheden. Daarom schrijf ik al mijn ideeën op in een maandkalender en wil ik dit jaar echt deadlines stellen om de planningen af te hebben.

Fotografie voor andere bedrijven

Mijn contract is door de werkgever stopgezet, dus het is dit jaar echt tijd om fulltime aan de slag te gaan als ondernemer! Dit vind ik spannend, maar tegelijkertijd ook ontzettend leuk. Uiteraard wil ik Esmée Lifestyle verder laten groeien, maar daarnaast zou ik graag andere bedrijven helpen met fotografie voor sociale media. Ik vind fotografie misschien wel één van de leukste dingen die er is. Ik ben al bezig met een portfolio, maar moet nog wel uitdenken hoe ik het precies ga aanpakken. Een mooi doel voor 2019.

Ons huis verder opknappen

Ik ben gek op ons huisje. Alleen nu de Kerstboom weg is, is het toch wel heel kaal. Er mist overduidelijk nog iets in de woonkamer en ook op de slaapkamer willen we nog steeds wat veranderingen toepassen. Je kon hier al lezen over slaapkamer wishlist, maar ook voor in de woonkamer zijn er nog voldoende dromen. Dit jaar wil ik ons huis verder opknappen, nieuwe meubels aanschaffen en opnieuw enorm genieten van dit mooie plekje.

Mezelf verder ontwikkelen

De laatste tijd start ik iedere ochtend weer met een motivatievideo of een video over een onderwerp waar ik meer over wil weten. Ik lees veel blogs over bepaalde onderwerpen en wil dit jaar mezelf verder ontwikkelen. Zo staat dit jaar onder andere op mijn lijstje om een SEO cursus te volgen, zodat ik mijn website een boost kan geven. Ik merk dat veel soortgelijke bezoekers veel meer bezoekers trekken door SEO, dus dit heeft echt mijn aandacht nodig. Ik heb al verschillende dingen toegepast, maar denk dat het veel beter kan. Tijd om hier (als mijn maandplanningen in orde zijn) meer tijd en aandacht aan te besteden.

Verder wil ik meer boeken lezen over ondernemen en specifieke onderwerpen als Instagram. Er staan nog verschillende ongelezen boeken in mijn kast en ik heb er al een aantal op mijn verlanglijstje staan. Zo wil ik dit jaar graag Instaproof, Twisting Reality en Work Hard, Play Hard lezen.

Genoeg dingen om dit jaar weer mee aan de slag te gaan! Wat zijn jouw doelen voor 2019?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP