8×4 Endless Summer

8x4 Endless SummerDe zomer, wat mij betreft hoeft hij ons nooit te verlaten, het is mijn favoriete seizoen. Vandaar dat ik deze deodorant regelmatig heb gebruikt. Deze deodorant zorgt namelijk voor een oneindig vakantiegevoel. Volgens 8×4 is Endless Summer een warme, zwoele geur die je elke dag verzekert van zonnige momenten. Het brengt de zomer terug naar het wisselvallige Nederland en geeft je een blij gevoel. Lees snel verder voor de review van 8×4 Endless Summer!

8x4 Endless SummerNaast dat de deodorant een ultiem gevoel geeft en heleboel herinneringen oproept, met zijn hartstochtelijke geur. Heeft het product een aantal kenmerken:
– Non-stop fresh effect gecombineerd met een hartstochtelijke, zwoele geur.
– Laat geen restproduct achter op je kleding en huid.
– Huidverdraagzaamheid dermatologisch aangetoond.

De ingrediënten van deze deodorant:
Betane, Alcohol Denat, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-2 Caprate, Methyl Phenylbutanol, Propylene Glycol, Octyldodecanol, Aqua, BHT.

Ik heb bij deze deodorant geen prikkend gevoel of ooit een restproduct aangetroffen op mijn kleding of huid. Alle dingen die de deodorant beloofd komt hij tegemoet. De deodorant is erg verfrissend, je ruikt de gehele dag door de geur. De geur vervaagt wel lichtelijk, maar hij blijft zeker aanwezig. Ik moet erbij zeggen dat ik niet extreem veel deodorant gebruik, gewoon een spuitje dat is genoeg voor mij. Dus als jij meer deodorant gebruikt, dan blijft de geur ook beter hangen.

8x4 Endless SummerHet merk geeft allerlei omschrijvingen van de geur. Toch wil ik ook mijn persoonlijke mening geven over de geur. Het is daadwerkelijk een warme en zwoele geur, zoals 8×4 ook aangeeft. Alleen vind ik hem daarnaast ook erg fris en bloemig. Het is een fijne deodorant die zorgt voor een heerlijke verfrissing. De zomerse geur, van heerlijke zoete drankjes en bloemen. Een geur die totaal bij mij past. Ik ben een meid die houdt van de zomer en de zomer laat mij ook echt stralen. Deze deodorant doet me extra verlangen naar de zomer en hij tovert die glimlach weer op mijn gezicht. Ik heb verschillende deodorants geprobeerd, door de jaren heen, maar deze blijft echt super. Het zegt eigenlijk al genoeg dat hij nog steeds in het vaste assortiment zit! 8×4 Endless Summer is verkrijgbaar bij de drogist voor € 2,39.

Hebben jullie deze deodorant een keer geprobeerd?

 • Reacties ( 12 )

 • avatar
  Kaya

  Waar kan je deze geur kopen? Ik dacht dat deze uit het schap was gehaald!

  • avatar
   Esmée

   Hi Kaya, Ik zag dat hij op dit moment nog verkrijgbaar is bij Drogist.nl. Wel jammer dat hij verder inderdaad nergens meer verkrijgbaar is! Liefs, Esmée

 • avatar
  Annelies

  Zalig als een geur je doet denken aan de zomer! Ook al zou je het enkel in de zomer mogen dragen, toch durf ik die dan heel het jaar te gebruiken!
  Liefs, Annelies

 • avatar
  Ines

  Ken ik niet! Ben nu wel benieuwd!

 • avatar
  Jana

  Dit merk heb ik nog nooit gezien, maar het klinkt wel goed x

 • avatar
  Tessa

  Ik vind de geuren van 8×4 zo heerlijk altijd! ik ga deze ook zeker proberen!

  xxx

 • avatar
  Manon

  Ik heb deze nog nooit geroken, maar sommige van 8×4 zijn wel erg lekker!

 • avatar
  Robin

  Ik vind 8×4 helemaal niet zo’n fijn deomerk, de geuren zijn wel lekker maar te sterk voor deo en de werking is mwah.
  Gelukkig dat jij hem wel fijn vind! :)

 • avatar
  Jana

  Klinkt goed! Maar persoonlijk heb ik liever een deo zonder een echte geur :)

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Lijkt me een fijne en lekkere deo :).

 • avatar
  Kelly

  Klinkt lekker!

 • avatar
  Rosanne

  Ik heb deze laatst ook gekocht, en het is inderdaad een heerlijke deo! liefs x

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP