Essie Blanc Swatch

Essie Blanc
Aangezien het witte lakje van de HEMA een tegenvaller was, ging ik op zoek naar een ander merk. Essie heeft mij tot nu toe nog nooit in de steek gelaten, dus waarom zou ik die in de schappen laten liggen? Ik besloot Essie Blanc mee naar huis te nemen, zodat ik hem zo snel mogelijk kon uitproberen. Hopend dat deze witte nagellak een goede nagellak was, die fijn lakt en snel droogt. Twee dingen die voor mij echt het belangrijkst zijn in een nagellak.

Essie Blanc
Essie
Essie Blanc
Essie Blanc
Essie Blanc
I’m so in love! Blanc is een prachtige witte kleur, zoals wit hoort te zijn. Een chique kleur. De nagellak droogt super snel en dekt eigenlijk al super in één laagje. Ook al heb ik hier twee laagjes aangebracht, omdat ik het altijd fijn vind om twee dunne laagjes aan te brengen. Hij lakt erg fijn, de nagellak heeft een goede substantie, hij blijft waar hij hoort te blijven, geen rare verschuivingen. Daarnaast werkt het kwastje erg precies. Je kunt gemakkelijk bij de zijkanten van je nagel komen, zonder te knoeien. De nagellak doet iets voor je handen, iets speciaals. Hij zorgt voor een accessoire, iets waardoor je handen mooier worden. Essie heeft zijn statement weer gezet met dit geweldige lakje. Eigenlijk wou ik dat heel m’n stash bestond uit nagellak van Essie..

Wat vind jij van dit kleurtje?

 • Reacties ( 20 )

 • avatar
  @glitterypolishaddict

  Ik was even op zoek voor een goede base voor mijn nailart, en toen kwam ik hier! Ik ga meteen op zoek naar Essie – Blanc! ?

 • avatar
  shirley ann

  Ik heb hem ook. Ben er echt heel blij mee

 • avatar

  Ben ook fan van witte nagellak, staat altijd zo fris vind ik. Zelf heb ik nog geen nagellak uitgeprobeerd van Essie, maar hun kwaliteit blijkt zo goed te zijn!
  Liefs, Annelies

 • avatar

  Ik heb deze ook. Werkt inderdaad heel fijn. Ook leuk als basis voor nailart

 • avatar

  Mooie lak! Als mijn witte nagellak van de Hema op is ga ik deze ook eens proberen :)

 • avatar
  Julie

  Ik vind witte kleurtjes er altijd uit zien of je met typ-ex hebt lopen knoeien op je nagels…
  Maar voor een nailart of onder een speciale topcoat kan het natuurlijk wel! :-)

 • avatar

  Mooi lakje!

 • avatar

  De dekking ziet er goed uit, maar ik hou niet van wit!

 • avatar

  Heel mooi, de dekking is ook erg goed!
  x

 • avatar

  Wauw hij dekt echt heel goed! Ik ben ook op zoek naar een witte dekkende kleur, dus bedankt voor de tip hihi!

 • avatar

  Ik heb dit lakje zelf ook, zo mooi!

 • avatar
  Ines

  Ziet er leuk uit maar zelf witte nagellak dragen vind ik niet dat dat bij mij past (wat een slechte Nederlandse zin)

 • avatar
  Robin

  Leuk lakje. En dekt prachtig!

 • avatar

  Ik wil ook nog een wit lakje! Deze ziet er echt goed uit :)

 • avatar

  Mooie dekking voor een witte lak!

 • avatar

  Wat een leuk lakje!

 • avatar

  nice mani :)) i adore essie :))

 • avatar

  Wat een mooi lakje!

 • avatar
  Mirjam

  Mooie dekking! Fijn dat hij al snel dekt. Zelf ben ik wel erg tevreden met de witte Hema lak, maar ik heb hem ook al ruime tijd in bezit.

 • avatar

  Good job Essie! Hoe kon het ook anders … Prachtig! xx

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP