Cibdol Oil

Als ik alles kan hebben, wat ik wil hebben

Als ik alles kan hebben, wat ik wil hebben
Rustig maar, ik kom heus niks te kort. Soms is het alleen even heerlijk om weg te dromen. Wat als ik eigenlijk enorm rijk was? Wat als ik zoveel wensen kon doen als ik wilde en ze ook echt allemaal uitkwamen. Om even verder te ratelen op het verhaal van het grote dromen uit de Happychallenge. Eigenlijk even non-stop dromen, zonder regels. Welke dingen zou ik dan graag willen hebben? Hoe zouden mijn huis en mijn auto eruit zien? Je leest het in deze blogpost: ‘Als ik alles kan hebben, wat ik wil hebben’. 

Als ik alles kan hebben, wat ik wil hebben
Een mooie villa of een strandhuis, iets dat altijd al op mijn wishlist heeft gestaan. Ik vind grote huizen heel erg mooi om te zien, stiekem heel leuk om van te dromen. Op de Sims maak je je droomhuis heel gemakkelijk, maar in het echt is dat helaas een heel stuk moeilijker. Aan het strand wonen lijkt me ook zo fijn, vooral omdat de zee zo goed helpt om mijn huid te herstellen. Daarnaast lijkt het me gewoon heerlijk om wakker te worden, de gordijnen open te doen en kunnen genieten van een uitzicht op de zee.

Doordat we over mijn huid praatten komen we eigenlijk meteen aan bij het tweede punt. Ik zou graag een fit lichaam willen met een normale huid. Ik voel me vaak moe, al moet ik zeggen dat het met dit mooie weer al een stuk minder is. En mijn huid staat bekend om een droge, gevoelige huid, iets waar je op een gegeven moment gewoon gek van word. Het liefst heb ik een normale huid, waar ik veel minder aan hoef te doen. Op dit moment ben ik ‘s ochtend en ‘s avonds veel bezig met mijn huid.

Als ik alles kan hebben, wat ik wil hebben
Een Lamborghini! Wat is dat een mooi automerk. Ik weet eigenlijk niet eens hoe het is gekomen, maar vanaf het begin dat ik deze auto zag was ik verliefd. Ik hou van autorijden en met deze auto kom ik overal in luxe aanrijden. Het liefst een witte Lamborghini, dat is de reden dat mijn moeder een witte Suzuki Alto heeft gekocht, dan komt het tenminste toch nog in de buurt..

Van de snelle auto gaan we snel door naar een ander snel voorwerp. Ik zou graag een computer willen die alles doet wat ik wil en dat super snel. Geen wachttijden meer, wanneer je even iets wilt doen. De computer start alles meteen op, zodat je ook veel efficiënter kunt werken. Het opstarten van mijn laptop duurt al enorm lang, dus eer dat je iets kunt gaan doen. Met deze computer zullen al je problemen voorbij zijn.

Als ik alles kan hebben, wat ik wil hebben
Starbucks, nog zo’n geweldig merk. De gehele beleving als je een Starbucks koffie gaat halen, die zou ik graag naar huis halen. Met een koffiemachine van Starbucks en alle heerlijke smaakjes. Dan kan ik die heerlijke Vanille Latte zelf thuis maken en al die andere soorten koffie. Oké, ik stop al met typen, want ik krijg trek in Starbucks en jullie waarschijnlijk ook.

Voor al die koffie heb je natuurlijk servies nodig. Op dit moment ben ik Blond Amsterdam aan het sparen, zoals jullie hoogstwaarschijnlijk wel weten. En ik zou graag mijn collectie compleet maken, want het gaat altijd toch wat langzamer dan je denkt. Het is net zo handig om dit dan meteen aan te schaffen, als je toch alles kunt hebben wat je wilt hebben.

Als ik alles kan hebben, wat ik wil hebben
Als we dan toch aan het dromen zijn, zal ik alle bruisballen van Lush willen hebben! Lush is zo’n geweldig merk en heeft me tot nu toe nog steeds niet teleurgesteld. De andere bruisballen lijken allemaal meteen heel erg slecht, voor Lush betaal je dan misschien iets meer, maar je wordt er zo gelukkig van. Daarom zou ik het geweldig vinden om alle bruisballen in m’n bezit te hebben, om te ontspannen en ze te kunnen testen.

Het laatste puntje wat me enorm gaaf lijkt is een gehele make-up collectie bezitten van een bepaald merk. Zo heb je alle kleuren in je bezit en kom je nooit iets tekort. Je kunt eindeloos looks creëren, iedere dag wat anders. En voor iedere gelegenheid heb je wel geschikte producten.

Ik begin onderhand bijna in slaap te vallen, zo ver ben ik al weggedroomd. Wellicht begin jij ook al verder te dromen. Wat zouden jouw wensen zijn, als je alles mocht kiezen?

 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  Babs

  Kan mij goed vinden in bovenstaande wensen… een huis bij het strand of zo een gezellige Engelse cottage, een strak ingericht (lees leeg) huis… en inderdaad, gewoon zo een stelling met alle make-up zoals in de winkel, super!

 • avatar
  Rowan – Rebellious yet Romantic

  Oh wauw, die villa en dat zwembad! Ik zou er ook wel raad mee weten haha. Liefs

 • avatar
  Tessa

  Wat leuk om te lezen! Hihi ik zou ook de lush plunderen en eigenlijk alle kledingwinkels hihi

  xxx

 • avatar
  Sanne MakeupGorgeous

  Altijd leuk om even weg te dromen!

 • avatar
  Mara

  Superleuk artikel! Ik zou in ieder geval een appartementje kopen in New York, Rome of London! :)

 • avatar
  Kirsty

  Wat een leuke dromen! Ik zou vooral willen dat mijn geld nooit opgaat haha, dan bedenk ik me later wel waar ik het allemaal precies aan uit zou geven :) Echt extreem veel geld zou ik denk ik niet meteen opmaken, maar ik hoop nog wel op het punt te komen in mijn leven dat ik kan kopen wat ik wil zonder dat dat betekent dat ik de rest van de maand bijna niks meer kan kopen haha.

 • avatar
  Rosanne

  Heel leuk artikel dit! Ik zou ook graag een starbucks aan huis hebben, lijkt me ideaal. Oh en een bankrekening die nooit op gaat. Zo kan ik altijd alles kopen wat ik maar wil :D liefs x

 • avatar
  Jana

  Zo’n fijn artikel :)! Ik herken wel een paar dingen hehe

 • avatar
  Evelien

  wat een leuk artikel! En inderdaad alle bruisballen van lush, hmmm <3

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP