fbpx

Cibdol Oil

Affiliate Marketing Revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie review

Online marketing is mijn favoriete vak. Ik vind het altijd leuk om daar meer over te leren en dat eventueel te implementeren in mijn eigen bedrijf. Tijdens mijn zoektocht naar meer informatie over affiliate marketing stuitte ik op de online cursus van Jacko Meijaard. Ik besloot de cursus te volgen en vertel je er alles over in deze Affiliate Marketing Revolutie review.

Wat is affiliate marketing?

In mijn artikel over passief inkomen genereren vertelde ik al kort over affiliate marketing. Affiliate marketing is in feite het aanraden van producten aan de hand van een persoonlijke link. Als mensen een product aanschaffen via deze persoonlijke link, dan ontvang jij een klein percentage van de omzet.

Deze links kun je aanmaken via zogenaamde affiliate netwerken. Sommige webshops zijn aangesloten bij een affiliate netwerk en hier kun jij je dan aanmelden om deze webshops en hun producten te promoten. Deze links kun je delen op websites, blogs of sociale media om zoveel mogelijk mensen te bereiken en dus zoveel mogelijk geld te verdienen.

Het is één van de manieren waarop ik met mijn blog geld verdien. Alleen ik heb altijd al het idee gehad dat ik hier meer uit kon halen. Daarom voelde ik me heel erg aangesproken door de cursus Affiliate Marketing Revolutie en besloot ik hem voor dat kleine bedrag gewoon te volgen!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

In de Affiliate Marketing Revolutie vertelt Jacko precies hoe hij met affiliate marketing meer dan 10.000 euro per maand verdient. Hij legt je dit stap voor stap uit aan de hand van handige video’s, zodat je eigenlijk samen met hem een website op kunt zetten.

Je leert in de training onder andere het volgende:

 • de basis van affiliate marketing
 • hoe je een website bouwt met een eigen domeinnaam
 • hoe je de artikelen op je website hoog laat scoren in Google
 • hoe je jouw artikelen zo inricht dat bezoekers overgaan tot koop

Je leert in feite om een website te bouwen met een constante stroom van bezoekers. Iets wat geen geld kost, maar wel tijd. Je doet dit namelijk door artikelen te schrijven die hoog scoren in Google, waardoor mensen na een zoekopdracht automatisch op je website belanden.

In deze artikelen verwijs je naar je door jou gekozen product, waarvan je hoopt dat jouw bezoekers dit product aanschaffen. Om hier zoveel mogelijk aan te verdienen, wordt er in de Affiliate Marketing Revolutie voornamelijk gefocust op digitale producten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan e-books en online trainingen.

In de bovenstaande video vertelt Jacko meer over zijn eigen verhaal, wat de Affiliate Marketing Revolutie precies inhoudt en de community waar je gratis toegang tot hebt als je de online cursus aanschaft.

Affiliate Marketing Revolutie review

Het viel me al meteen op hoe groot deze online cursus is voor het kleine bedrag dat je betaald. De Affiliate Marketing Revolutie bestaat in totaal uit 16 modules en 69 video’s. In deze video’s wordt je aan de hand van filmpjes het scherm meegenomen door alle stappen die je moet zetten.

Ik vond het zelf op deze manier heel duidelijk en zeker een aanrader voor beginners. Je ziet precies waar je op moet klikken en hoe bepaalde dingen eruit zien, zodat je hier later gemakkelijk mee aan de slag kan.

Het leuke vind ik dat er ook een hele module aandacht wordt besteed aan inspiratie & motivatie. Als je aan iets nieuws begint kan het altijd overweldigend zijn en daarom is het goed als je alvast ziet wat je ermee kunt bereiken als je doorzet.

De tools die gebruikt worden

Om een website te bouwen en aan de slag te gaan met affiliate marketing heb je natuurlijk een aantal tools nodig. Allereerst een domeinnaam met hosting, een affiliate netwerk en eventueel een platform voor je eigen mailingslijst.

Voor de domeinnaam en hosting wordt in de training gebruik gemaakt van Neostrada en Markettheme of WordPress. In de video’s wordt in het begin vooral ingegaan op het maken van een website met MarketTheme, maar vervolgens ook op hoe je ongeveer hetzelfde kunt bereiken met WordPress.

In het begin was ik een beetje bang dat alles om de betaalde tools zou draaien en dat dit tevens een verdienmodel was, maar er wordt ook uitgebreid ingegaan op het bouwen van je website in WordPress. Zo zie je beide kanten van het verhaal en kun je altijd kiezen wat het best bij jou en jouw budget past.

Heb ik er iets aan gehad?

Affiliate Marketing Revolutie review

Ik heb natuurlijk al wat ervaring in affiliate marketing, dus ik was wel benieuwd of ik nieuwe dingen zou leren. Ik wist van de basis natuurlijk al veel af, ook met het bouwen van websites heb ik al veel ervaring.

Toch heb ik hier zeker voor het kleine bedrag precies uit gehaald wat ik nodig had. Ik weet nu hoe ik meer geld kan verdienen met affiliate marketing en zelfs hoe ik websites kan bouwen volledig gebaseerd op dit verdienmodel.

Ik wist van de meeste tools in de training al wel wat af, maar toch moest ik er even aan herinnerd worden, omdat ik ze nog niet gebruik. Ik denk dat dit voor iedereen die graag bezig is met online marketing een aanrader is, omdat je hoe dan ook met een methode aan de slag kan om een passief inkomen uit te bouwen.

Daarnaast is de community super actief en enorm motiverend. Het is een forum waar iedereen van de training toegang tot heeft en hier worden vragen, tips, maar ook successen gedeeld. Als je nog twijfelde om aan de slag te gaan, dan wordt je door alle succesverhalen al snel overgehaald om dit te doen.

Kun je geld verdienen met affiliate marketing?

Ja, je kunt echt geld verdienen met affiliate marketing. Ik verdiende hier zelf al tientallen euro’s mee per maand, maar er is nog veel meer mogelijk dan dat.

De kunst is om artikelen te schrijven die mensen aansporen om het product te kopen en het aanschaffen van het product via jouw site ook zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het kost tijd, maar als je het goed aanpakt heb je binnen een maand al je eerste inkomsten.

Na de training heb ik verschillende tips toegepast op mijn blog en hier al geld mee verdiend. Het motiveert enorm om dit de komende tijd verder uit te bouwen!

Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie kopen? Via deze link kun je de online cursus aanschaffen voor maar €47,-.

Je krijgt dan toegang tot alle 16 modules en 69 video’s van de training, maar ook de community. Waar je al je vragen, opmerkingen en successen met anderen kunt delen.

Mocht je twijfelen: de cursus heeft een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo kun je zelf kijken of de cursus echt bij je past en je deze uitdaging aan wilt gaan om een passief inkomen op te bouwen.

Geld verdienen met affiliate marketing?

Klik op de onderstaande link om de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te volgen. Je ontvangt nu €250,- korting op de officiële prijs!

 • Reacties ( 1 )

 • avatar
  Anna

  Wat interessant, zo’n cursus! Ik ben ook bezig met affiliate marketing, maar hier zou ik ook nog zoveel meer uit kunnen halen! Ik ga er even naar kijken, dankjewel voor de tip!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP